22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăInternaționalJoe Biden nu are niciun simptom de Parkinson. Președintele SUA, supus unui...

Joe Biden nu are niciun simptom de Parkinson. Președintele SUA, supus unui unui examen neurologic

Joe Biden nu are simptome de Parkinson, declară medicul său personal, în ciuda zvonurilor privind vizitele repetate la Casa Albă ale unui neurolog renumit.

Președintele SUA, Joe Biden, nu prezintă semne ale bolii Parkinson, a explicat medicul său într-o scrisoare oficială, după speculațiile legate de prezența frecventă a specialistului la Casa Albă.

Zvonurile despre starea de sănătate a președintelui au crescut după prestația sa slabă în dezbaterea electorală cu Donald Trump. Democrații au descris acea apariție ca fiind „un dezastru neatenuat”, „o colapsare” și „un accident de mașină cu încetinitorul”.

Potrivit The New York Times, jurnalele vizitatorilor Casei Albe arată că doctorul Kevin Cannard, un neurolog specializat în tulburări de mișcare și expert în Parkinson, a fost la Casa Albă de opt ori din vara trecută până în primăvara acestui an.

Aceste vizite au alimentat speculațiile despre sănătatea președintelui.

Între timp, chiar și liderii democrați îi cer să se retragă din cursa prezidențială, relatează Sky News.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă