0.9 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSportJaqueline Cristian şi Ana Bogdan vor fi adversare în sferturile de finală...

Jaqueline Cristian şi Ana Bogdan vor fi adversare în sferturile de finală ale turneului de la Parma

Jucătoarele românce de tenis, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, se vor confrunta în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Parma, un eveniment cu premii totale în valoare de 100.000 de euro. Această întâlnire în sferturi va asigura prezența unei reprezentante din România în semifinalele competiției.

Ambele jucătoare vor încerca să-și arate abilitățile și să avanseze în competiție, în speranța de a ajunge în finala turneului WTA 125 de la Parma. Va fi cu siguranță o partidă interesantă și vom vedea care dintre cele două jucătoare va obține victoria și va avansa în etapele ulterioare ale turneului.

În continuarea turneului WTA 125 de la Parma, Jaqueline Cristian (25 de ani, clasată pe locul 107 în clasamentul mondial, a cincea favorită a turneului) a obținut o victorie solidă împotriva olandezei Eva Vedder (23 de ani, locul 309 în clasamentul mondial), cu scorul de 6-4, 6-3. Meciul a durat aproape două ore (1 oră și 54 de minute). Jaqueline a reușit 7 ași, dar a comis și 3 duble greșeli. De asemenea, Jaqueline a salvat 12 din cele 13 mingi de break.

Ana Bogdan (30 de ani, locul 71 în clasamentul mondial, a doua favorită a turneului) a avut o confruntare dificilă împotriva ucrainencei Katarina Zavațka (23 de ani, locul 194 în clasamentul mondial). Ana a pierdut primul set cu 4-6, dar a revenit în forță în următoarele două seturi, câștigând cu 6-2, 6-4. A fost o demonstrație de perseverență și calitate din partea Anei Bogdan, care a reușit să încheie meciul cu o victorie solidă.

Ambele jucătoare române, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, au demonstrat o formă bună și abilități tenisistice impresionante în aceste meciuri, iar acum se vor confrunta una cu cealaltă în sferturile de finală ale turneului de la Parma. Va fi o întâlnire interesantă între cele două jucătoare române, care își doresc cu siguranță să avanseze mai departe în competiție.

Româncele şi-au asigurat cecuri de 3.478 de euro şi 29 de puncte WTA fiecare.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă