1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiJandarmii au defilat ca niște amatori, la Cluj - VIDEO

Jandarmii au defilat ca niște amatori, la Cluj – VIDEO

Jandarmii au defilat ca niște amatori, la Cluj, fără să fie sincronizați, iar imaginile filmate din public au devenit virale pe rețelele de socializare.

Un pluton de jandarmi a defilat cam în batjocură, la ceremonia de Ziua Națională, de la Cluj, fără să fie sincronizați, iar acest lucru a fost vizibil de oricine.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare iar Jandarmeria Română a fost nevoită să își ceară scuze public în urma acestui scandal.

Jandarmeria Română a transmis că își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca, scrie ziarul Unirea.

„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, anunță Jandarmeria.

În plan intern, Jandarmeria Română va face verificări asupra modului de selecție și de antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton de defilare.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Cutremur puternic în Grecia, resimțit în Atena

Cutremur puternic în Grecia. Seismul a avut magnitudinea de 5,4 grade. Potrivit informațiilor, seismul a fost resimțit cu precădere în partea de nord a țării,...

Polițistul din Buzău care a mers la o prostituată în uniformă, reținut

Polițistul din Buzău care este anchetat după ce s-a dus în uniformă la o femeie pentru a întreţine relaţii sexuale contra cost, încercând să...

Scandalul facturilor uriașe. Ministrul Energiei promite miracolul

Legea plafoanelor și compensării la energie electrică va fi modificată săptămâna viitoare în ședință de guvern, astfel încât furnizorii care au calculat eronat facturile...
Ultima oră
Pe aceeași temă