3.6 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalKeir Starmer, surprins la o adunare în lockdown, după ce l-a criticat...

Keir Starmer, surprins la o adunare în lockdown, după ce l-a criticat pe Boris Johnson

Liderul opoziției britanice, Keir Starmer, a fost numit „ipocrit”, după ce a fost surprins la o adunare cu colegii în lockdown, deși l-a criticat pe Boris Johnson pentru evenimentele din Downing Street.

Fostul avocat i-a cerut miercuri demisia premierului, după ce a spus că publicul poate vedea că „minte printre dinți”. Boris Johnson și-a cerut scuze de la poporul britanic pentru încălcarea legii din timpul restricțiilor Covid. Totuși a susținut că a crezut că este un eveniment de lucru.

Keir Starmer a fost văzut la o adunare, în lockdown

În urmă cu o zi, un conservator de rang înalt l-a criticat pe Starmer pentru ipocrizia sa. Deși l-a acuzat pe Boris Johnson că nu a respectat regulile impuse chiar de Guvernul său, Keir a fost văzut la o adunare cu colegii săi. Oficialul a fost fotografiat în timp ce bea o bere cu personalul partidului său, în luna mai 2021.

Imaginea a fost făcută de la fereastra unui birou din Durham, în zilele premergătoare alegerilor parțiale din Hartlepool. În acel moment, Anglia era în a doua etapă din cea de-a treia carantină, potrivit Express.co.uk. În acea perioadă, adunările cu alte persoane din afara locuinței erau interzise.

Sir Keir Starmer a fost văzut în timp ce bea bere cu colegii săi de partid, în ciuda regulilor de izolare care interzic adunările sociale în interior, mai 2021

„Sir Keir și-a petrecut ultimele două luni criticând oamenii pentru că au făcut exact același lucru pe care l-a făcut el însuși. Este un ipocrit absolut.”, a declarat sursa conservatoare.

Pe de altă parte, partidul lui Keir Starmer a negat mereu că ar fi fost încălcate restricțiile Covid. În același timp, văzând imaginile, Boris Johnson i-a cerut explicații opozantului pentru faptul că există imagini cu el, la bere.

Anca Stratulat
Stratulat Anca-Elena scrie în presă din anul 2020. Este studentă la Academia de Studii Economice din București. A scris în perioada 2020-2021 pentru Intact Media Group.
Cele mai citite

18 echipe, salvarea lui Dinamo, dar și a fotbalului românesc

Discuțiile despre o nouă creștere a numărului de echipe din Liga I le-a dat motiv rivalilor lui Dinamo să invoce o “dedicație”. Să nu trecem...
Ultima oră
Pe aceeași temă