1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalScandal în Downing Street! Două petreceri s-au ținut cu o zi înainte...

Scandal în Downing Street! Două petreceri s-au ținut cu o zi înainte de înmormântarea Prințului Philip

Potrivit rapoartelor, oficialii din Downing Street au organizat două petreceri în noaptea dinaintea înmormântării Prințului Philip. Evenimentele au fost cu atât mai scandaloase, având în vedere interdicțiile impuse de guvern în acea perioadă.

The Telegraph a spus că pe 16 aprilie 2021, în timp ce restricțiile de izolare au interzis adunările în interior, zeci de persoane s-au întâlnit la două evenimente separate, pe Downing Street. O petrecere a avut loc cu ocazia plecării fostului șef de comunicații al lui Boris Johnson, James Slack. Martori oculari au declarat că personalul a băut și a dansat după miezul nopții, susținând că evenimentele au fost „în mod incontestabil petreceri”.

Două petreceri în Downing Street în timpul carantinei din Marea Britanie

Un purtător de cuvânt din Downing Street a declarat pentru The Telegraph despre evenimentul de rămas bun al acestuia, susținând că Slack doar a ținut un discurs de adio pentru a mulțumi fiecărei echipe pentru munca depusă pentru a-l sprijini.

Fostul șef de comunicații al lui Boris Johnson și-a cerut scuze pentru „furia și rănirea” creată. Potrivit Daily Telegraph, evenimentul în onoarea lui James Slack, acum redactor adjunct al The Sun, a fost unul dintre cele două evenimente sociale din acea seară.

Potrivit Telegraph, un alt eveniment de plecare a avut loc în aceeași seară pentru unul dintre fotografi personali ai lui Johnson. La evenimente au participat în total aproximativ 30 de persoane. Acesta s-a ținut în subsolul unei case, ca mai apoi să se mute în grădină. Potrivit unui participant, un membru al personalului a fost trimis cu o valiză la magazinul Co-op de pe Strand, la o scurtă plimbare, revenind cu cutia plină cu sticle de vin.

Boris Johnson nu a fost la Downing Street în acea seară, după ce a mers la retragerea prim-ministrului de țară, Chequers, joi seara și a rămas până în weekend.

Regina Elisabeta a II-a a stat singură la înmormântarea Prințului Philip

A doua zi, Regina a stat singură din cauza regulilor de distanțare socială în Castelul Windsor la înmormântarea soțului ei, Prințul Philip. În acea perioadă, Guvernul britanic a decis să interzică socializarea în spațiile închise pentru un grup mai mare de 6 persoane pentru a limita răspândirea coronaviruslui.

Anca Stratulat
Stratulat Anca-Elena scrie în presă din anul 2020. Este studentă la Academia de Studii Economice din București. A scris în perioada 2020-2021 pentru Intact Media Group.
Cele mai citite
00:01:08

Președintele Serbiei, „dezamăgit” de faptele lui Djokovic

Premierul Serbiei a catalog decizia Australiei de a-l expulza pe superstarul tenisului Novak Djokovic, drept  „scandaloasă”. Președintele sârb a spus că îl susține și...

Un tânăr de 16 ani s-a răsturnat cu mașina pe o cale ferată

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a răsturnat cu mașina pe o cale ferată, în zona localității Poieni, potrivit Monitorul de Cluj. „Accidentul s-a...

Blue Monday 2022. De ce 17 ianuarie este cea mai tristă zi din an

Blue Monday 2022 anul acesta pică pe 17 ianuarie. În general este socotită cea de-a treia zi de luni din an și este considerată...
Ultima oră
Pe aceeași temă