24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiIncident cu un urs în județul Vrancea. Animalul a murit, bărbații atacați...

Incident cu un urs în județul Vrancea. Animalul a murit, bărbații atacați sunt la spital

Victima atacului unui urs dintr-o localitate din județul Vrancea, un bărbat, a ajuns la spital. În apropierea locului în care a avut loc incidentul un urs a fost găsit mort.

Poliţiştii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat din satul Rotilești, comuna Câmpuri, are pe corp urme ale unui posibil atac din partea unui animal sălbatic.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind preluată de ambulanță. Ulterior, alți doi bărbați, de 36 și 69 de ani, au fost preluați de ambulanță.

Din primele verificări, a rezultat faptul că bărbatul atacat de urs folosea o drujbă şi nu a auzit animalul care se apropia, din spate. Cei doi bărbaţi, de 36, respectiv 69 de ani, alertaţi de zgomote, i-au sărit în ajutor cu furci şi topoare, fiind, la rândul lor, răniţi. Cei trei au fost preluaţi de ambulanţe, iar primul dintre ei era conştient, cu multiple leziuni.

La fața locului au intervenit și poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă