7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăPoliticăGeorge Simion atac la politicienii români europeni: Nu s-au preocupat de drepturile...

George Simion atac la politicienii români europeni: Nu s-au preocupat de drepturile românilor cum ar fi trebuit

Preşedintele AUR, George Simion, susţine că, până acum, politicienii care au reprezentat ţara la nivel european “nu s-au preocupat de drepturile românilor cum ar fi trebuit”, potrivit agerpres.ro.

El a participat la Forumul oamenilor de afaceri români din diaspora organizat la Bruxelles, unde a afirmat că pentru AUR este “foarte important” ca aceste drepturi să fie respectate şi apărate “aşa cum trebuie”.

“Pentru AUR este foarte important ca drepturile românilor care locuiesc în străinătate să fie respectate şi apărate cum trebuie. Până acum, politicienii noştri nu s-au preocupat de drepturile românilor care locuiesc în străinătate cum ar fi trebuit. Fie că vorbim de numere de înmatriculare, fie că vorbim de dubla cetăţenie în Spania sau dreptul la muncă în Marea Britanie. În primul şi în primul rând, de aceea suntem aici: pentru mediul antreprenorial românesc care activează în străinătate şi vă mulţumesc din suflet, fie că aţi venit din Portugalia, din Marea Britanie, Austria sau sunteţi de aici, din Belgia, că participaţi la acest forum”, a transmis Simion, citat într-un comunicat de presă al AUR.

Liderul AUR a anunţat că, în marja vizitei sale la Bruxelles, va discuta cu Marco Campomenosi, şeful delegaţiei partidului Lega din Italia despre drepturile românilor din peninsulă, dar şi cu alţi reprezentanţi ai statelor membre ale Uniunii Europene cu privire la drepturile cetăţenilor români.

Liviu Dragnea: „George Simion, susținut de servicii”. Liderul AUR: „Să se preocupe de Irinuca lui!”

Liviu Dragnea a spus despre George Simion că ar fi susținut de mogulii Ghiță și Burci care, la rândul lor, au legături cu serviciile secrete. Fostul lider PSD nu a venit cu dovezi în acest sens.

În schimb, l-a întărâtat pe liderul AUR care a reacionat vehement. Proaspăt ieșit după gratii, Liviu Dragnea încearcă să revină în atenția opiniei publice, deși este doar o umbră a politicianului de altă dată. Invitat permanent la Realitatea Plus, el dezbate ce se mai întâmplă prin politica românească în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”.

Toate bune și frumoase dacă Liviu Dragnea nu l-ar fi luat în colimator pe George Simion, unul dintre cei mai vocali politicieni ai momentului. Fostul șef PSD s-a cam aruncat în gura lupului provocându-l pe șeful AUR care a venit imediat cu replica. Una foarte acidă.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, aruncă pe piață o informație greu de probat și agită apele în partidul lui George Simion. Nu era suficient că Simion se află într-un conflict permanent cu toată lumea. Acum, se pare că și-a mai făcut un dușman care îl confruntă fățiș: Liviu Dragnea.  

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă