18.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce a publicat un video în care apare în timp ce își face duș, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul.

Recent, iubita portarului german Kevin Trapp a apărut într-un costum de baie ridicol de sumar, care îi punea în evidență trupul suplu și silfid. Izabel a împărtășit cu fanii o serie de story-uri pe Instagram în timp ce se pregătea să meargă la plajă.

Filmându-se când se îndreaptă spre o oglindă, cu soarele strălucind în spatele ei, Izabel a scris: „Este ora bronzului”. Ulterior, brazilianca a adăugat un videoclip în care se bucură de un duș în aer liber. Izabel s-a răcorit etalându-și posteriorul în fața camerei de filmat în slow-motion. Modelul a încărcat, de asemenea, videoclipul de la duș pe feed-ul său de Instagram, cu comentariul: „Înapoi la dușurile de vară în aer liber”.

Fanii divei de 39 de ani au rămas „înmărmuriți”, iar unul dintre ei a comentat: „Wowww”. Un altul a adăugat: „Perfecțiunea întruchipată”, în timp ce un al treilea urmăritor a scris și el: „Oh, Doamne!”.

Izabel își răsfață în mod regulat cei 4,4 milioane de urmăritori de pe Instagram cu instantanee picante și pline de farmec de la ședințele foto și din călătoriile sale.

În trecut, brazilianca a dezvăluit că sexul nu este o opțiune pentru ea și Trapp dacă echipa lui pierde. „Facem dragoste de patru sau cinci ori pe săptămână. Dacă PSG (n.r. echipa la care Trapp evolua atunci) pierde un meci, oricât aș încerca să fiu atractivă, pe tocuri sau în lenjerie, nu există sex în acea zi. Dar, pe de altă parte, când câștigă, nimeni nu doarme”, declara aceasta în anul 2018.

Izabel și Kevin formează un cuplu încă din 2016, iar în 2018 fotomodelul a dezvăluit, printr-un videoclip distribuit pe Instagram, că a fost cerută în căsătorie. Totuși, portarul lui Eintracht Frankfurt nu a dus-o încă în fața altarului pe frumoasa sa parteneră.

Născută pe 23 octombrie 1984 la Sao Paulo, Izabel Goulart este un model brazilian care a avut un impact notabil în industrie. Și-a câștigat notorietatea între anii 2005 și 2008, când a activat ca unul dintre îngerii Victoria’s Secret. Tot în acea perioadă a apărut și pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...

Sârbii din Kosovo participă la un referendum pentru revocarea primarilor albanezi

Etnicii sârbi din provincia Kosovo sunt chemați la un referendum în care să se pronunțe asupra revocării primarilor albanezi din mai multe localități ale...

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă