20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Izabel Goulart atrage toate privirile în vacanță

GALERIE FOTO. Izabel Goulart atrage toate privirile în vacanță

Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, face senzație oriunde își expune corpul tonifiat de fotomodel. Aflată în vacanță alături de portarul german Kevin Trapp, brazilianca a atras toate privirile.

Modelul brazilian în vârstă de 38 de ani a pus pe jar imaginația tuturor când a dorit să se bucure de soare, la marginea unei piscine, pe insula grecească Mykonos. Aceasta și-a etalat silueta uimitoare într-un costum de baie minuscul, iar simpla ei apariție l-a determinat pe Trapp să lase mingea cu care se juca, pentru a o cuprinde în brațe și a o săruta pasional.

Cei doi fac deliciul tuturor atunci când apar împreună în public, fiind recunoscuți pentru lipsa lor de inhibiții. Aflați în vacanță alături de un grup de prieteni, îndrăgostiții au fost surprinși de paparazzi cum se răsfățau cu îmbrățișări și sărutări pline de iubire, în văzul tuturor.

De altfel, brazilianca a făcut o serie de mărturisiri fără perdea în trecut. Fostul model de la Victoria’s Secret a dezvăluit că sexul nu este o opțiune pentru ea și Trapp dacă echipa lui pierde.

„Facem dragoste de patru sau cinci ori pe săptămână. Dacă PSG (n.r. echipa la care Trapp evolua atunci) pierde un meci, oricât aș încerca să fiu atractivă, pe tocuri sau în lenjerie, nu există sex în acea zi. Dar, pe de altă parte, când câștigă, nimeni nu doarme”, declara aceasta în anul 2018.

Izabel și Kevin formează un cuplu încă din 2016, iar în 2018 fotomodelul a dezvăluit, printr-un videoclip distribuit pe Instagram în care își etala bucuroasă un inel cu diamante, că internaționalul german a cerut-o în căsătorie. „Când întâlnești pe cineva care îți schimbă viața în toate privințele, ești sigur că este persoana potrivită pentru tine”, a scris ea la momentul respectiv.

Deși Izabel Goulart s-a descris în acea postare ca fiind „în curând doamna Trapp” și a purtat același inel în vacanța lor din Mykonos, ea și Kevin nu par să se grăbească pentru a ajunge în fața altarului. Momentan, cuplul se află într-un tur de vizitare a celor mai căutate și fierbinți obiective din Marea Mediterană, așa cum Izabel a împărtășit pe Instagram. La sfârșitul lunii iunie, brazilianca a spus că navighează la bordul unui superyacht, în apropiere de Ibiza.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă