27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăȘtirile zileiGalaţi: Un bărbat şi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru...

Galaţi: Un bărbat şi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru luni

Bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că femeia a murit din cauze naturale şi că a ţinut-o în casă atât timp pentru că nu a avut cu ce să o înmormânteze.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi de poştaşul care îşi desfăşoară activitatea în comuna Cuza Vodă despre faptul că, de aproximativ patru luni, nu a mai înmânat pensia unei femei de 78 de ani, din localitate. El le-a spus poliţiştilor că nu a mai văzut-o pe femeie acasă, însă fiul acesteia, în vârstă de 45 de ani, cu care femeia locuia, a semnat şi i-a luat pensia în tot acest timp.

Poliţiştii au mers la locuinţa femeii, iar într-o cameră au descoperit corpul neînsufleţit al acesteia, aflat într-o avansată stare de descompunere.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi declarat că femeia a murit din cauze naturale şi că nu a avut cu ce să o înmormânteze. Totodată, anchetatorii susţin că de-a lungul vremii nu ar fi fost înregistrate reclamaţii privind fapte de agresiune comise de bărbat asupra mamei sale.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cele mai citite

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltată, iar trei sferturi (75%) nu reușesc să profite de...

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea First Bank de către Intesa Sanpaolo Bank

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Intesa Sanpaolo SpA intenţionează să preia First Bank SA, conform unui comunicat al autorităţii de concurenţă. Potrivit instituţiei,...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă