24.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSănătateFinanțare de 81 milioane lei pentru Spitalul Militar Sibiu

Finanțare de 81 milioane lei pentru Spitalul Militar Sibiu

Ministerul Sănătății anunță construirea unui nou bloc chirurgical, prin PNRR

Spitalul Militar de Urgență Sibiu va primi o finanţare de 81 de milioane de lei pentru un nou bloc chirurgical.

Noul pavilion va fi format din demisol, parter şi 3 etaje şi va comunica printr-o pasarelă la etajul 2, cu actuala clădire a spitalului.

„Noul bloc chirurgical pentru politraumă va oferi servicii de urgenţă, diagnostic ambulatoriu, tratament chirurgical şi funcţii medico-militare”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Pavilionul va asigura servicii medicale pentru militarii şi personalul civil al Ministerului Apărării Naţionale, cu accent pe menţinerea capacităţii operaţionale.

Dana Macsim
Dana Macsimhttp://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă