14.3 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Liviu Dragnea a fost internat în spital. Ar putea fi operat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost dus, sâmbătă seară, la un spital privat din București și a fost internat de urgență, a anunțat, duminică, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, la postul Antena 3.

Codrin Ștefănescu a precizat că diagnosticul ar putea fi acela de dublă hernie de disc.

Ștefănescu a evitat să dezvăluie în ce clinică se află internat liderul PSD, dar potrivit unor surse neoficiale, aceasta ar fi Sanador.

Liviu Dragnea ar fi urmat, duminică, să ajungă la Brăila, unde se desfășoară o acțiune PSD, în cadrul unui turneu la mai multe filiale județene ale PSD, dar acțiunea de la Brăila se va desfășura în absența președintelui PSD. Sâmbătă, Liviu Dragnea fusese prezent la o acțiune a PSD Ilfov, de unde a plecat șchiopătând.

„Așteptăm verdictul medicilor, după-amiază”, a precizat, duminică dimineață, Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea are 56 de ani și ar putea fi operat. El a fost vizitat deja la spital și de Irina Tănase, a spus Codrin Ștefănescu.

Luni dimineață, la ora 10, Liviu Dragnea era programat să se prezinte la ICCJ, pentru a fi audiat, dar această audiere ar putea să fie contramandată, din cauza stării medicale a liderului PSD.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă