6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăInternaționalDoi bărbați au fost înjunghiați la Nisa

Doi bărbați au fost înjunghiați la Nisa

Doi bărbați au fost înjunghiați, sâmbătă, 11 martie, într-o piață din Nisa. Atacatorul a fost arestat.

Incidentul a avut loc într-o piaţă din apropierea aeroportului.

Ambele victime au fost atacate cu un cuţit. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 79 de ani, a fost rănit în abdomen, iar al doilea, în vârstă de 65 de ani, în spate, însă vieţile lor nu sunt în pericol, conform romania24.ro.

Doi bărbați au fost înjunghiați într-o piață din Nisa, iar atacatorul a fost arestat, după un conflict la locul de muncă

Atacatorul, de asemenea rănit, a fost arestat.

O sursă din poliţie a declarat pentru Le Figaro că este vorba despre un conflict între un angajat şi un şef. Presupusul făptuitor este sub tratament pentru alcoolism.

Altercaţie violentă a necesitat intervenţia a 10 pompieri.

Atac cu armă albă la Nisa soldat cu doi morți și mai mulți răniți

Un atac cu armă albă s-a produs joi dimineață în Basilica Notre-Dame din Nisa în urma căruia un bărbat și o femeie și-au pierdut viața. Alte persoane aflate în interior au fost rănite.

Polițiștii sosiți de urgență la fața locului au reușit să-l rețină pe autorul atacului. Ulterior, lângă Basilica Notre-Dame, polițiștii au găsit un colet suspect pe care geniștii l-au detonat.

„Confirm că totul sugerează un atentat terorist la Bazilica Notre-Dame.”, a anunțat pe Twitter Christian Estrosi, primarul orașului Nisa. „După ce am discutat cu Christian Estrosi la telefon, am prezidat o reuniune de cirză la Ministerul de Interne.”, a urmat anunțul lui Gérald Darmanin, ministrul de Interne al Franței.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă