23.2 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăLifestyleDe la milionar în euro la muritor de foame. Serghei Mizil, detalii...

De la milionar în euro la muritor de foame. Serghei Mizil, detalii picante despre Irinel Columbeanu

Serghei Mizil a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, acolo unde a vorbit, printre altele, și despre prietenia cu Irinel Columbeanu.

Serghei Mizil, prieten din copilărie cu Irinel Columbeanu, a vorbit despre situația dificilă a fostului milionar în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Columbeanu, care și-a pierdut întreaga avere și locuiește acum la un azil, a fost uitat de mulți dintre prietenii săi, nici măcar de ziua lui de naștere la sfârșitul lunii mai nu a fost vizitat.

Mizil a rememorat un moment în care a decis să-i fie alături lui Columbeanu, descoperind atunci că acesta nu mâncase de aproape patru zile.

Bineînțeles că îmi este milă de el. În primul rând că am copilărit împreună. Pe mine m-a impresionat chestia asta… Eram la restaurant cu Adiță și eu nu-l văzusem de mult timp și stătea în fața mea, acum este urât ce spun și mânca în gol. Și zic: Mă, ce este cu ăsta? Nu mâncase de patru zile sau de trei zile. Și atunci am zis bă nu se poate chiar în halul ăsta. Lumea este foarte rea. Au sărit toți… pe internet că am vrut să îi iau banii, că i-am tăiat special mâncarea. Nu i-am tăiat special mâncarea, că nu îi tai eu mâncarea nici lui mama, dar lui ăla. Ce se întâmplă? Fata mea nu are două degete, dintr-un accident și ea neputând să taie, ea l-a văzut că nu poate să taie (n.r. pe Irinel Columbeanu) și eu fiind lângă el, mi-a zis tată taie-i tu… Adică nu am făcut-o conștient și nu am făcut emisiunea să îi luăm banii. Asta am făcut, să-l ajutăm și eu zic că am făcut foarte, foarte bine,

a spus Serghei Mizil, întrebat dacă îi este milă de Irinel Columbeanu.

Reamintim că Irinel Columbeanu se află într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar trece prin momente extrem de grele, fiind bolnav, singur și trist.

Cu toate acestea, Irinel a primit o veste extraordinară în urmă cu ceva timp. Fiica sa Irina, pe care nu a mai văzut-o de aproximativ cinci ani, a venit să-l viziteze de curând.

CITEȘTE ȘI – VIDEO. Irinel Columbeanu, revedere emoționantă, după 6 ani, cu fiica sa. „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu!”

Cine este Serghei Mizil

Serghei Mizil este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, cu o viață personală plină de discreție, în contrast cu aparițiile sale publice efervescente și controversate.

Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil, Serghei s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin numeroasele sale apariții televizate, fiind un adevărat personaj monden.

Deși extrovertit și mereu în centrul atenției, el preferă să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa privată, lăsând puțini să știe cum este el în calitate de soț și tată.

Serghei Mizil s-a născut pe 23 septembrie 1954, și în prezent are 69 de ani. Provenind dintr-o familie de moșieri, el este fiul liderului comunist Paul Niculescu-Mizil și al Lidiei Niculescu-Mizil.

Familia sa a fost una numeroasă, având șase copii, dintre care trei au fost adoptați.

Paul și Lidia Niculescu-Mizil au avut trei copii naturali: Serghei Mizil, Lidia Mizil și Donca Mizil.

Pe lângă aceștia, au adoptat trei copii, printre care Doru, care a fost adoptat înainte de a împlini vârsta de un an, după ce și-a pierdut părinții într-un accident rutier.

Serghei Mizil a crescut într-un mediu complex și a devenit cunoscut în lumea mondenă românească prin numeroasele sale apariții publice și prin personalitatea sa efervescentă.

Deși activ și prezent în showbiz, el preferă să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală, oferind rareori detalii despre rolul său de soț și tată.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă