22.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăȘtirile zileiCutremur, în această dimineaţă, în judeţul Buzău

Cutremur, în această dimineaţă, în judeţul Buzău

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineaţa în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Nehoiu (18km), Urlaţi (25km), Vălenii de Munte (28km), Mizil (30km) şi Boldeşti-Scăeni (36km).

Seismul din judeţul Buzău s-a produs la ora 4.50, la o adâncime de 125 de kilometri şi a avut magnitudinea de 2,6 pe scara Richter.

Duminică a fost înregistrat un alt cutremur, cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Cel mai mare cutremur înregistrat în august, cu magnitudinea de 3,7 grade, s-a produs tot în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

 

Cele mai citite

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...

Zeci de mii de firme au ,,dispărut” de la începutul anului, potrivit datelor oficiale

Un număr de 32.626 de firme au fost radiate la nivel naţional, în primele patru luni din 2024, cu peste 44% mai multe comparativ...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă