25.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăSocialEvenimentCum a ajuns un pasager al WizzAir să câști ge un premiu....

Cum a ajuns un pasager al WizzAir să câști ge un premiu. Record al companiei aeriene low cost

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, potrivit CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022, anunță un record, transportul a 5 milioane de pasageri către și dinspre Iași.

“Această realizare evidențiază dedicarea companiei aeriene de a oferi oportunități de călătorie cu avionul la prețuri accesibile și de înaltă calitate pentru călătorii din regiune”, transmite compania low cost, printr-un comunicat de presă remis cotidianului național “România liberă”.

Pentru a marca această etapă, norocoasa pasageră care a călătorit cu un zbor de la Roma Fiumicino către Iași a fost premiată cu un voucher Wizz Air.

De la lansarea operațiunilor sale pe Aeroportul Internațional Iași în decembrie 2014 și deschiderea bazei sale în iulie 2016, Wizz Air și-a stabilit ferm prezența cu patru aeronave. Compania aeriană anticipează sosirea celei de-a cincea aeronave, un Airbus A321neo, până la finalul acestui an.

Compania aeriană a devenit un jucător cheie pe piața din România, conectând pasagerii cu un număr total de 25 de destinații precum Bruxelles, Larnaca, Billund, Copenhaga, Basel, Paris, Berlin, Dortmund, Memmingen, Tel-Aviv, Bologna, Catania, Milano, Roma, Torino, Veneția, Eindhoven, Barcelona, Madrid, Istanbul, Liverpool și Londra, către 12 țări.

În ultimii șapte ani, Wizz Air a devenit o alegere preferată pentru pasagerii în căutare de tarife accesibile, combinate cu servicii de înaltă calitate, subliniind angajamentul companiei față de pasagerii români, precum și față de piața locală de muncă din turism și aviație”, mai precizeazî sursa citată.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Naţionalele de Nataţie, la care participă și David Popovici, se văd la TVR Sport

TVR Sport, cel mai nou canal al Televiziunii Române, va transmite în perioada 17-21 aprilie Campionatul Naţional de Înot pentru Seniori, Tineret şi Juniori....

Sondajele online au devenit un instrument prin care politicienii influențează opinia publică, avertizează rectorul SNSPA

Sondajele online au devenit un instrument prin care comunicatorii și politicienii vor să influențeze opinia publică, avertizează profesorul universitar Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale...

Mesajul transmis de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române către Patriarhul Ierusalimului

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (BOR), Preafericitul Daniel, a transmis duminică un mesaj de solidaritate și îngrijorare către Patriarhul Ierusalimului, în contextul escaladării conflictului militar...
Ultima oră
Pe aceeași temă