13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFotbalCristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Rapid București s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape din play-off-ul Ligii 1.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi o preluase pe Rapid la începutul acestui sezon. În cele 37 de meciuri în care a stat pe banca formației alb-vișinii, italianul a obținut 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.

Alături de Bergodi, din Giulești vor pleca și Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic.

Până când își va găsi un nou antrenor, Rapid va fi condusă de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță.

După cele patru înfrângeri consecutive suferite în play-off, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă