22.8 C
București
joi, 11 aprilie 2024
AcasăPoliticăCristian-Gabriel Pascu a fost eliberat din funcția de vicepreședinte de la Oficiul...

Cristian-Gabriel Pascu a fost eliberat din funcția de vicepreședinte de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc la doar două zile de la numire

Cristian-Gabriel Pascu a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, printr-o decizie a prim-ministrului Marcel Ciolacu publicată miercuri în Monitorul Oficial, potrivit agerpres.ro.

Marţi, USR, prin vocea deputatei Diana Stoica, i-a cerut premierului să revoce numirea făcută la şefia Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) şi să permită adoptarea, de urgenţă, a legilor anti-păcănele.

“Îi cerem de urgenţă domnului Marcel Ciolacu să revoce această numire şi să pună în fruntea acestei instituţii pe cineva care înţelege cu ce se mănâncă această industrie, o mână de fier care să vină să facă ordine, să controleze şi să sancţioneze aceşti operatori. Şi, de asemenea, să votăm de urgenţă legile anti-păcănele”, a afirmat Diana Stoica, la Parlament.

Ea a criticat faptul că la şefia ONJN a fost numit un “hairstylist”, o persoană care nu are nicio pregătire în domeniu.

Luni, premierul Marcel Ciolacu a decis numirea lui Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de noroc, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. În acelaşi timp, Mihail-Silviu Pocora a fost eliberat din această funcţie.

Marcel Ciolacu a produs o schimbare la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) are, de astăzi, un nou vicepreşedinte. Coaliţia de guvernare a decis numirea lui Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte, potrivit romaniatv.net.

Marcel Ciolacu a semnat decizia. În Monitorul Oficial a apărut astăzi decizia premierul de a-l numi vicepreşedinte la ONJN, cu grad de subsecretar de stat, pe Cristian-Gabriel Pascu în locul lui Mihail-Silviu Pocora.

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) are, de astăzi, un nou vicepreşedinte.

Coaliţia de guvernare a decis numirea lui Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte.

Fostul „vice”, Mihail-Silviu Pocora, a fost eliberat din funcţie, după ce a condus instituţia ca interimar, înainte de aducerea actualului preşedinte, Gabriel Gheorghe.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Iohannis: Statisticile din 2023 arată că 30% dintre români se încadrează la nivelul minim de alfabetizare financiară

Statisticile din 2023 arată că 30% dintre români se încadrează la nivelul minim de alfabetizare financiară, iar aceasta nu este consecinţa directă a unor...

Telefoanele Primăriei Sectorului 1, închise. Dan Podaru: Clotilde Armand trebuie să-și dea demisia! VIDEO

Serviciul de telefonie al Primăriei Sectorului 1 a fost suspendat pentru că nu a fost plătit. Într-un mesaj audio automat, Primăria Sectorului 1 le transmite...

Inflația a scăzut în martie, dar prețurile au continuat să crească

Rata anuală a inflaţiei a coborât în luna martie 2024 la 6,61%, de la 7,23% în februarie, în condiţiile în care mărfurile alimentare s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă