13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCopil de șase ani, omorât de un șofer care transmitea live pe...

Copil de șase ani, omorât de un șofer care transmitea live pe Facebook de la volan

În accident au fost implicate două autoturisme şi un tractor, alte patru persoane fiind rănite şi transportate la spital. Şoferul unuia dintre autoturisme transmitea live pe Facebook în momentul comiterii accidentului.

Potrivit poliţiştilor de la locul accidentului care a avut loc între localităţile Jebel şi Voiteg, o fetiţă şi un bărbat au decedat în urma impactului.

Din primele informaţii reiese că o maşină care mergea dinspre Timişoara înspre Jebel a intrat într-o depăşire şi când a revenit pe banda iniţială s-a izbit de un tractor care mergea în faţă şi nu avea semnalizare. În urma impactului, maşina a fost proiectată într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

În urma accidentului, bărbatul care a lovit cu maşina sa tractorul a decedat. De asemenea, o fetiţă din autoturismul care circula regulamentar a fost declarată moartă.

Şoferul decedat a fost proiectat prin parbrizul maşinii. El ar fi făcut o transmisiune live pe Facebook în momentul accidentului.

Alte patru persoane din maşina care circula regulamentar au fost transportate la spital, fiind rănite.

Cele mai citite

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Premieră mondială: Urangutan care își tratează rana cu o plantă

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă medicinală, fiind pentru prima dată în lume...
Ultima oră
Pe aceeași temă