23.2 C
Bucharest
Tuesday, 3 October 2023
HomeȘtirile zileiControl de amploare în Complexul Europa din Bucureşti

Control de amploare în Complexul Europa din Bucureşti

”Aproximativ 700 de poliţişti, din toate structurile Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, acţionează într-un complex comercial situat pe raza sectorului 2. Acţiunea are loc în cadrul unui dosar ce vizează săvârşirea mai multor infracţiuni, atât de natură economică, cât şi judiciară”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că sunt puse în aplicare peste 40 de  autorizaţii de percheziţie în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Ialomiţa, precum şi mandate de aducere emise pe numele a peste 100 de persoane, suspecţi şi martori.

Persoanele urmează a fi audiate în sedii ale subunităţilor de poliţie de pe raza întregului municipiu.

”Întreaga activitate beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. Alături de poliţişti, participă şi peste 250 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Acţiunea are şi suportul aerian  asigurat de Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv) din cadrul M.A.I”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că documentarea infracţiunilor cercetate a început în luna februarie, activitatea din această zi fiind programată încă de la începutul lunii iulie.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că este vizat Complexul Europa.

Ulterior, Poliţia Capitalei a precizat că suportul IGAV este necesar având în vedere suprafaţa foarte mare pe care se întinde complexul comercial.

”De asemenea, percheziţiile vizează şi zone adiacente complexului. Sunt 7 căi de afluire şi defluire din acest complex. Totodată este realizată şi coordonarea celor aproximativ 1000 de poliţişti şi jandarmi implicaţi în acţiune”, a mai transmis Poliţia Capitalei. 

Cele mai citite

Val de nereguli după 2 controale la sânge la Spitalul Județean Neamț. S-au dat amenzi uriașe

În anul 2023, în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț au fost efectuate două controale în cadrul acțiunilor tematice de control dispuse de...

Reacția Poliției în cazul tânărului drogat care a murit la spital

Sindicaliștii spun că în urma excesului de droguri, tânărul și-a cauzat singur răni foarte grave. Efectele puternice ale celor 5 stupefiante au fost...

Femeie găsită moartă în baia unui restaurant, de propriul soț. Ce doi se întorceau de la o înmormântare

Cei doi se întorceau de la înmormântarea mamei femeii și au decis să se oprească să mănânce la un restaurant aflat la ieșirea...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies