14.4 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSocialCluj: Se intervine pentru stingerea unui incendiu din curtea unui mall

Cluj: Se intervine pentru stingerea unui incendiu din curtea unui mall

Pompierii din Cluj intervin sâmbătă seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unui mall din Cluj-Napoca. Clienții unui supermarket au fost evacuați, conform stiripesurse.ro.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin cu trei autospeciale de stins incendii pentru a lichida flăcările care au cuprins mai multe materiale depozitate în curtea interioară a unui complex comercial.

Clienții unui supermarket au fost evacuați ca măsură de siguranță.

Forțele de intervenție au mai fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.

Un incendiu s-a manifestat la un centru comercial situat pe Calea Văcărești din Sectorul 4 al Capitalei

Un incendiu a izbucnit marţi seara la un centru comercial situat pe Calea Văcăreşti, în Sectorul 4 al Capitalei, potrivit agerpres.ro.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un centru comercial situat pe Calea Văcăreşti, Sector 4. Incendiul se manifestă cu degajări de fum la un motor al sistemului de ventilaţie şi la 2 metri pătraţi din izolaţie”, informează ISUBIF.

Zona comercială şi de alimentaţie publică a centrului comercial era deja închisă în momentul producerii evenimentului, fără vizitatori la acel moment, arată sursa citată.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

CNAS bate câmpii, când e întrebată de concediile medicale fictive

Piața neagră a concediilor medicale false continuă să prospere în România, în ciuda afirmațiilor guvernanților, care promit reducerea sau chiar eliminarea fenomenului. Cotidianul național “România...

Inchiziția lui Putin retrage autori clasici de pe rafturi!

Rusia lui Putin coboară, pe zi ce trece, în infernul unei dictaturi detestabile. Sunt retrase peste 250 de titluri de cărți de la...

Se încing luptele pentru „șefia” Universității din Galați. Rector interimar, o fostă consilieră PSD

Bătălia pentru mandatul de rector al Universității de stat „Dunărea de Jos” din Galați a luat amploare și e pe punctul de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă