10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCiucu vrea să facă ordine în domeniul imobiliar din sectorul 6

Ciucu vrea să facă ordine în domeniul imobiliar din sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu a organizat luni o întâlnire cu reprezentanți principalelor companii care au lucrări în sector și a anunțat că viitoarele proiecte vor fi realizate cu respectarea unor reguli stricte.

Edilul șef spune că toate proiectele de amploare vor avea, pe lângă locuințe, parcuri, școli și drumuri.

„Dezvoltarea nu mai poate continua ca până acum, haotic. Nu este normal ca unii să construiască în câmp apoi să vină la primărie să le facă drumuri, parcări și să le tragă utilitățile. S-a construit enorm în Sectorul 6, dar nu s-a construit nicio școală. De acum mă aștept ca marile proiecte să conțină pe lângă locuire (blocuri) și parcuri, școli, drumuri. Vom căuta o formulă de colaborare pentru a sistematiza noile zone ce se vor dezvolta, inclusiv cu participarea dezvoltatorilor”, a explicat primarul Ciprian Ciucu.

 

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă