23.8 C
Bucharest
Tuesday, 26 September 2023
HomePoliticăCiolacu, despre realegerea lui Erdogan: "Oferă garanţia dezvoltării în continuare a Parteneriatul...

Ciolacu, despre realegerea lui Erdogan: “Oferă garanţia dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul NATO”

Marcel Ciolacu a făcut primele declarații despre realegerea lui Recep Erdogan. Acesta a afirmat că “oferă garanţia dezvoltării în continuare a Parteneriatul strategic dintre România şi Turcia, în cadrul NATO.”

“Turcia rămâne unul dintre cei mai importanţi parteneri strategici ai României! Realegerea preşedintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanţia dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul NATO”, a transmis Ciolacu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI – UPDATE – Alegeri Turcia: Erdogan își anunță victoria

De altfel, acesta mai afirmă că menţinerea securităţii la Marea Neagră este vitală în actualul context geostrategic tensionat.

“Mai mult, Turcia este unul dintre partenerii comerciali tradiţionali ai României şi mizăm pe stimularea relaţiilor economie şi în viitor. Firmele turceşti prezente în România au o contribuţie importantă, inclusiv în domeniul infrastructurii de transport, componentă esenţială pentru dezvoltarea economiilor noastre”, se mai arată în postare.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un profesor din Bacău și-a făcut o seră specială de cultivat canabis. Procurorii DIICOT i-au oprit „cursurile de botanică”

Procurorii DIICOT au fost alertați după ce au primit informații referitoare la activitățile suspecte ale profesorului în cauză. În urma unui control riguros...

Pastila pentru suflet – Pilda zilei: Taina Crucii

Pilda zilei: Taina CruciiEra odată un general care, cu toate că nu avea suflet rău, era însă supus mâniei. Din te-miri-ce îl cuprindea...

Sărbătoare 26 septembrie – Cruce cu negru în calendarul ortodox

Marți, 26 septembrie 2023, Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe doi sfinți de mare importanță pentru istoria și spiritualitatea românească: Sfântul Neagoe Basarab, domn...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies