18.6 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomeInternaționalBoris Johnson apare în noi fotografii consumând alcool în timpul celui de-al...

Boris Johnson apare în noi fotografii consumând alcool în timpul celui de-al doilea lockdown


Au apărut fotografii în care premierul Marii Britanii, Boris Johnson, consumă alcool la o adunare care ar fi avut loc în timpul celui de-al doilea lockdown.


Fotografiile, obţinute de ITV News, îl arată pe Boris Johnson ţinând un pahar în mână alături de cel puţin alte şase persoane, în jurul unei mese cu mai multe sticle de vin goale, biscuiţi şi chipsuri, relatează Sky News.

Boris Johnson apare în noi fotografii, care arată cum se consumă alcool la o petrecere, unde premierul vorbește

În fotografii, grupul pare să toasteze pentru cineva în timp ce Boris Johnson vorbeşte. Pe un scaun se află, de asemenea, o cutie ministerială roşie.

Se spune că adunarea ar fi avut loc la 13 noiembrie 2020, în timpul celui de-al doilea lockdown naţional, când oamenilor li s-a permis să părăsească locuinţa doar pentru un număr limitat de motive, inclusiv munca, dacă nu puteau lucra de acasă, şi nu li s-a permis să viziteze alte gospodării, conform epicnews.ro.

Boris Johnson și Nicola Sturgeon și-au cerut scuze pentru scandalurile Partygate și respectiv încălcarea legislației măștilor COVID

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, și-a cerut scuze parlamentarilor pentru amenda pe care a primit-o în cazul Partygate, dar a spus că incidentul a însemnat că simte „un sentiment și mai mare de obligație de a respecta prioritățile poporului britanic și de a răspunde în stilul caracteristic britanic la atacul barbar al lui Putin împotriva Ucrainei’.

Fostul șef conservator și președinte al Grupului de Recuperare Covid, Mark Harper, a cerut demisia lui Johnson, spunând că se așteapta ca parlamentarii „să-i apere pe cei neapărați” și i-a înmânat o scrisoare de cenzură președintelui Comitetului 1922, Graham Brady.

Parlamentarii vor vota dacă Johnson ar trebui să facă obiectul unei anchete pentru a stabili dacă a indus în eroare legislativul britanic, a anunțat vorbitorul de la tribună.

Keir Starmer va depune o moțiune astăzi pentru un vot joi cu privire la sesizarea către comisia de privilegii.

Fostul premier Theresa May a criticat planul guvernului de a trimite niște solicitanți de azil în Rwanda, spunând că nu îl poate sprijini „pe motive de legalitate, caracter practic și eficacitate” și că ar putea crește traficul de femei și copii.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vremea 29 septembrie – Temperaturi anormale pentru această perioadă

Astăzi vremea va fi în continuare caracterizată de temperaturi ridicate. Așadar, maximele vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade. Cerul va...

Război în Ucraina – Ziua 583

UPDATE 05:00-Preţul petrolului scade pe măsură ce Rusia şi Arabia Saudită plănuiesc să crească ofertaPreţul petrolului a scăzut la începutul tranzacţiilor pe 29...

Sărbătoare mare în 29 septembrie – Este prăznuit un sfânt care a trăit peste 100 de ani

Sfântul Cuvios Chiriac SihastrulÎn fiecare an, pe data de 29 septembrie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Cuvios Chiriac Sihastrul1. Sfântul Cuvios Chiriac...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies