29 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportFotbalAu fost stabilite meciurile care vor decide ultima echipă promovată în sezonul...

Au fost stabilite meciurile care vor decide ultima echipă promovată în sezonul viitor al Ligii a 2-a

Vineri, 7 iunie, la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorți a barajului în urma căruia va fi decisă ultima echipă promovată în Liga a 2-a.

Ca urmare a trecerii la un sistem competiţional cu 22 de echipe în liga secundă din sezonul 2024-2025, al şaselea loc promovabil din Liga 3 va fi ocupat de o echipă dintre învinsele în finalele barajelor. În urma tragerii la sorți de astăzi, au fost stabilite duelurile care vor decide ultima echipă promovată.

CSM Focșani 2007 – SCM Râmnicu Vâlcea

CS Dinamo București – CSC Ghiroda și Giarmata Vii

Meciurile vor avea loc într-o singură manșă, cu semifinalele programate pe data de 12 iunie și finala pe 15 iunie, iar echipa care va câştiga prima semifinală va fi echipa gazdă a finalei. Toate partidele vor avea loc de la ora 17:30.

AFC Câmpulung Muscel-2022, Metalul Buzău, CS Afumați, CS Unirea Ungheni și FC Bihor Oradea vor juca în sezonulul viitor al Ligii a 2-a, după rezultatele din returul barajelor de promovarea.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă