9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiApple pregătește lansarea iPhone 15

Apple pregătește lansarea iPhone 15

Angajații Apple din Milton Keynes au fost anunțați că nu își pot lua concediu între 15 septembrie 2023 și 2 decembrie 2023, precum nici la începutul lunii ianuarie 2024. Solicitările de concediu în această perioadă nu vor fi autorizate de managerii magazinelor. Deși se așteaptă întotdeauna o creștere a numărului de persoane în magazinele de retail în toamnă, în preajma lansării noilor dispozitive Apple, în special a noilor modele de iPhone, dar și în perioada sărbătorilor, cea mai recentă instrucțiune pare a fi o schimbare a protocolului, notează macrumors.

De obicei, Apple interzice acordarea concediului înainte de lansarea noilor dispozitive, iar acest lucru este adesea comunicat direct angajaților, în scurt timp, prin intermediul unei aplicații interne de comunicare Apple. Cea mai recentă modificare, care interzice timpul liber cu aproximativ un an înainte, a fost comunicată mai pe ascuns prin intermediul unui memo emis la nivel local.

Managerii magazinelor susțin că instrucțiunea vine de la superiori, dar angajații din retail nu sunt siguri de unde anume provine ordinul în ierarhia corporativă a Apple. Schimbarea a fost prezentată angajaților ca fiind una realizată “pentru a ne asigura că suntem mai bine echipați pentru anul viitor” în timpul “momentelor de mare viteză”.

Datele au fost selectate probabil în anticiparea noilor dispozitive Apple care vor fi lansate în a doua jumătate a anului viitor și a unei creșteri a numărului de clienți în perioada sărbătorilor.

Este foarte improbabil să existe încă date ferme pentru lansarea gamei iPhone 15, dispozitivele în sine trebuind probabil să fie supuse în continuare unor teste de validare a producției înainte de a se putea confirma un calendar de producție în masă. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că retailerul Apple blochează deja datele care se referă probabil la lansarea noilor dispozitive la sfârșitul anului viitor cu atât de mult timp înainte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 707: Zelenski trimite o delegație pentru negocieri la granița cu Polonia

După zile de proteste ale fermierilor polonezi, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski vrea acum să îi trimită pe prim-ministrul Denis Şmîhal şi pe alţi membri...

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit...
00:00:46

Casele se clatină și sunt pe punctul de a se prăbuși după o ploaie torențială în Bolivia

Ploile abundente din Bolivia au provocat alunecări de teren de-a lungul malurilor unui râu umflat, din La Paz, miercuri (21 februarie), lăsând mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă