20.6 C
București
joi, 11 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘase țări care pot fi explorate la prețul unui iPhone 14

Șase țări care pot fi explorate la prețul unui iPhone 14

Ei bine, fiecare iubitor de Apple este cu siguranță la curent cu lansarea a celui mai recent iPhone14. Fiind unul dintre cele mai bine vândute în lumea smartphone-urilor, iPhone-ul are întotdeauna un preț ridicat. Și, la fel ca predecesorii săi, și noul telefon din serie are un preț foarte mare!

În România, modelul de bază are un preț de aproximativ 4.500 RON. Acum, imaginați-vă, pentru un călător care adoră să exploreze noi destinații, ce înseamnă cu adevărat această sumă! O întreagă călătorie internațională poate fi planificată în jurul prețului unei unități de iPhone 14.

Așadar, haideți să vedem ce locuri pot fi explorate:

1. Vietnam

Vietnamul este o țară frumoasă, plină de frumusețe naturală și de mănăstiri străvechi. Cultura de ceai a națiunii este foarte bogată. Puteți explora cultura vietnameză și vă puteți delecta cu diverse activități de aventură pe apă aici. Dacă te organizezi din timp, îți poți cumpăra bilete la un preț mai redus. Cu toate că bugetul ar putea fi depășit puțin chiar și așa. 

2. Spania

Spania este o țară turistică extrem de frumoasă! Sagrada Família localizată în capitala Cataloniei, Barcelona și este un punct turistic pe care trebuie să îl vizitezi neapărat în această viață!

3. Coasta Amalfi, Italia

Coasta Amalfi îți taie respirația! Este o zonă a Italiei extrem de frumoasă, care te va lăsa cu gura căscată și cu siguranță îți vei dori să mai mergi și a doua oară. Se ajunge relativ ușor, acolo existând mai multe tipuri de transport.

4. Elveția

Cu siguranță trebuie să mergi și în Elveția dacă dispui de acest buget. Un city break de 3-4 zile în munții elvețieni și-n satele lor, cu siguranță te va lăsa fără suflare.

5. Norvegia

Da, cu siguranță merită! Peisajele norvegiene sunt ceva de vis, iar aerul curat cu siguranță te va uimi. Merită să mergi într-un city break de 4-5 zile pentru a savura din plin tot ce te înconjoară în minunata Norvegie.

Urmărește RomâniaLiberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

AUR cere PSD și PNL să retragă candidatura lui Cîrstoiu întrucât este acuzat de fapte penale

Mihai Enache, președintele filialei AUR București, le cere partidelor PSD și PNL să retragă candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu pentru funcția de primar general al...

Ministerul Transporturilor vrea ca biletele de tren pentru distanțe scurte să fie mai ieftine

Ministerul Transporturilor a lansat propunerea ca, pentru distanțe mai scurte de 40 de kilometri, prețul biletului de tren să scadă pentru că nu este...

BCE a lăsat nemodificată dobânda de referinţă

Banca Centrală Europeană (BCE) a menţinut, joi, nemodificată dobânda de referinţă, pentru a cincea lună consecutiv, dar a semnalat totuşi că ar putea reduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă