4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăLifestyleȘase țări care pot fi explorate la prețul unui iPhone 14

Șase țări care pot fi explorate la prețul unui iPhone 14

Ei bine, fiecare iubitor de Apple este cu siguranță la curent cu lansarea a celui mai recent iPhone14. Fiind unul dintre cele mai bine vândute în lumea smartphone-urilor, iPhone-ul are întotdeauna un preț ridicat. Și, la fel ca predecesorii săi, și noul telefon din serie are un preț foarte mare!

În România, modelul de bază are un preț de aproximativ 4.500 RON. Acum, imaginați-vă, pentru un călător care adoră să exploreze noi destinații, ce înseamnă cu adevărat această sumă! O întreagă călătorie internațională poate fi planificată în jurul prețului unei unități de iPhone 14.

Așadar, haideți să vedem ce locuri pot fi explorate:

1. Vietnam

Vietnamul este o țară frumoasă, plină de frumusețe naturală și de mănăstiri străvechi. Cultura de ceai a națiunii este foarte bogată. Puteți explora cultura vietnameză și vă puteți delecta cu diverse activități de aventură pe apă aici. Dacă te organizezi din timp, îți poți cumpăra bilete la un preț mai redus. Cu toate că bugetul ar putea fi depășit puțin chiar și așa. 

2. Spania

Spania este o țară turistică extrem de frumoasă! Sagrada Família localizată în capitala Cataloniei, Barcelona și este un punct turistic pe care trebuie să îl vizitezi neapărat în această viață!

3. Coasta Amalfi, Italia

Coasta Amalfi îți taie respirația! Este o zonă a Italiei extrem de frumoasă, care te va lăsa cu gura căscată și cu siguranță îți vei dori să mai mergi și a doua oară. Se ajunge relativ ușor, acolo existând mai multe tipuri de transport.

4. Elveția

Cu siguranță trebuie să mergi și în Elveția dacă dispui de acest buget. Un city break de 3-4 zile în munții elvețieni și-n satele lor, cu siguranță te va lăsa fără suflare.

5. Norvegia

Da, cu siguranță merită! Peisajele norvegiene sunt ceva de vis, iar aerul curat cu siguranță te va uimi. Merită să mergi într-un city break de 4-5 zile pentru a savura din plin tot ce te înconjoară în minunata Norvegie.

Urmărește RomâniaLiberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Xi Jinping merge într-o vizită oficială în Arabia Saudită

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va efectua, joi, o vizită oficială în Arabia Saudită, pe fondul tensiunilor pe care ambele ţări le au cu Statele...

Un incendiu s-a produs pe platforma Kronospan din Sebeş

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi pe platforma Kronospan din Sebeș, producător de plăci pe bază de lemn, ca urmare...

Nouriel Roubini prevestește venirea mamei crizelor economice

Niciun economist de marcă sau vreo instituție de consultanță financiară nu s-a hazardat în predicții asupra viitorului. Economistul Nouriel Roubini, supranumit “profetul crizei,” riscă...
Ultima oră
Pe aceeași temă