-1.1 C
București
joi, 9 februarie 2023
AcasăPoliticăCriza politicăAlexandru Rafila, premier? Marcel Ciolacu este ironic: „Sunt de acord”

Alexandru Rafila, premier? Marcel Ciolacu este ironic: „Sunt de acord”

Alexandru Rafila ar putea fi noul premier al României. Anunțul a fost făcut, joi dimineață, de liderul PSD, Marcel Ciolacu, însă declarațiile sale sunt ironice la adresa PNL.

Într-o declarație de presă susținută, joi dimineață, la sediul PSD, Marcel Ciolacu a afirmat că social democrații sunt de acord cu propunerea PNL în ceea ce privește numele premierului: cel al medicului epidemiolog, care este deputat PSD.

”Păi înțeleg din spațiul public că dl Cîțu a spus ca mi-a propus pe Rafila și eu am refuzat. Îl anunț că nu am refuzat, deci dl Rafila e propunerea de premier. O să-i lămuresc pe colegii mei că dl Rafila e cel mai potrivit”, a declarat Ciolacu.

Alexandru Rafila, premier propus de PNL

După ședința care a avut loc miercuri la sediul PNL președintele partidului Florin Cîțu le-a spus jurnaliștilor că i-ar fi propus lui Marcel Ciolacu o variantă de premier în persoana deputatului Alexandru Rafila (medic epidemiolog și reprezentantul României în Organizația Mondială a Sănătății). Ciolacu nu ar fi acceptat această propunere, a mai spus Cîțu.

Știre în curs de actualizare

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

La Sovata, în 2023, grupul Ensana Hotels țintește afaceri de peste 75 de milioane de lei

Când spui Ensana Hotels spui Sovata, Lacul Ursu și turism balnear de calitate. Anul 2022 a însemnat pentru grupul hotelier Ensana cel mai bun...

La Sovata, în 2023, grupul Ensana Hotels țintește afaceri de peste 75 de milioane de lei

Când spui Ensana Hotels spui Sovata, Lacul Ursu și turism balnear de calitate. Anul 2022 a însemnat pentru grupul hotelier Ensana cel mai bun...

Joe Biden a promis „sprijin total” Turciei și Siriei

Președintele SUA, Joe Biden,și-a prezentat condoleanțele și a spus că oferă „sprijin total” Turciei și Siriei, relatează CNN, potrivit stiripesurse.ro. Acestea au fost primele declarații...
Ultima oră
Pe aceeași temă