-1.1 C
București
joi, 20 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiActorul Marius Manole restituie medalia de la Klaus Iohannis - VIDEO

Actorul Marius Manole restituie medalia de la Klaus Iohannis – VIDEO

Actorul Marius Manole restituie medalia pe care a primit-o de la președintele Klaus Iohannis. Este vorba despre Ordinul ”Meritul Cultural” în grad de Cavaler, pe care l-a primit în urmă cu cinci ani.

Cunoscutul actor Marius Manole a spus pe Facebook că va restitui Ordinul ”Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D – ”Arta spectacolului” ca semn de protest față de politica președintelui Klaus Iohannis.

„Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României.

L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.

Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rau. Omul

în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu”, a scris Marius Manole pe rețeaua de socializare.

Și actrița Oana Pellea și-a exprimat dezamăgirea față de politica lui Klaus Iohannis.

Medalia Ordinul Cultural.

„De asemenea, VREA SA PREIA ȘI SEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?

Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător.

Returnez, așadar, decorația primită, mâine la ora 10:00 la Palatul Cotroceni.

Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara. Oricum în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării”, a mai postat actorul.

Marius Manole a spus că va depune luni, la ora 10.00, ordinul la Palatul Cotroceni, la portar.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Adrian Câciu: Prioritatea Guvernului este de a reduce evaziunea fiscală

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a avut pe 18 ianuarie, în marja reuniunii Consiliului ECOFIN de la Bruxelles, o întâlnire cu Paolo Gentiloni, Comisarul european...

Guvernul reintroduce șomajul tehnic – VIDEO

Executivul va adopta, miercuri, o ordonanță de urgență pentru reintroducerea șomajului tehnic, determinat de interdicțiile ca urmare a pendemia de COVID-19. Indemnizația nu mai...

Incident la metrou Lujerului! O femeie a încercat să împingă oamenii pe șine

A fost alertă la metrou, în stația Lujerului! O femeie a încercat să împingă mai mulți călători pe șinele de tren. Întâmplarea s-a petrecut...
Ultima oră
Pe aceeași temă