Primarul Piedone

Un fost consilier al lui Piedone organizează mitinguri împotriva lui, cu aprobare de la Nicușor Dan

Ilie Mario Rafael, președintele Partidului Ecologist Român – Filiala Sector 5, anunță că va organiza un miting în data de 14 Aprilie 2021, "conform autorizației emise de Primarul General Nicușor Dan".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.04.2021 - 12:53

Partidul Ecologist Român - Filiala Sector 5 anunță că președintele acestei filiale, Ilie Mario Rafael, va organiza un miting în data de 14 Aprilie 2021, "conform autorizației emise de Primarul General Nicușor Dan".

Mitingul se va desfășura în fața sediului Curții de Apel din București, în momentul în care este programat unul dintre termenele dosarului Colectiv.

„Mitingul din data de 2 Aprilie nu s-a mai organizat din cauză că nu am vrut să expunem protestatarii la riscul amenzilor ilegale impuse de Guvernul USR-PNL-UDMR precum și din cauză că am aflat pe surse că se amână procesul pentru data 14 Aprilie 2021. De frică, Primarul Piedone a dat ordin Poliției Locale Sector 5 să amendeze toți cetățenii din Sectorul 5 care au participat la protestele împotriva Guvernului și a cerut polițiștilor de la Secțiile de Poliție 17 și 14 (prietenii lui Piedone) să monitorizeze zona Curții de Apel și să îi amendeze pe toți participanții la mitingul programat pe data de 2 Aprilie 20021. Astfel încă de la ora 12 erau prezenți peste 50 de polițiști, jandarmi și ofițeri ai serviciilor de informații în civil pentru a intimida prezența protestatarii”, susține mesajul transmis, prin mail, la data de 4 aprilie 2021, de Partidul Ecologist Român - Filiala Sector 5.

Mitingul din 14 aprilie ar fi fost aprobat de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, în contextul în care acesta este "aflat la cuțite cu Piedone după scandalul suspendării PUZ-urilor".

Potrivit acestui mesaj, inițiatorul mitingului, Ilie Mario Rafael, președintele PER Sector 5, este fostul consilier personal al lui Piedone.

Comentarii