Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele CEO Oltenia a fost demis după dezvăluirile din ”România Liberă!

Șeful Complexului Energetic Oltenia, demis după dezvăluirile din ”România Liberă”

Share

Narcis Daju 0 comentarii

Actualizat: 27.01.2020 - 19:43

În ședința de azi a Consiliului de Supraveghere a Complexului Energetic Oltenia s-a decis revocarea din funcție a Președintelui Directoratului, Sorinel Boza. 

Această decizie vine după ce ”România Liberă” a publicat documente oficiale care probează că Ministerul Economiei a tărăgănat punerea în aplicare a unui raport de control, confirmat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție, prin care s-a stabilit un prejudiciu de 105 milioane euro în sarcina unor foști și actuali șefi ai CEO. 

Puteți reciti dezvăluirile făcute de ”România Liberă”, aici: 

http://romanialibera.ro/investigatii/legea-mafiei-la-ministerul-economiei-cine-misca-nu-mai-misca-819418 

Consiliul de Supraveghere l-a desemnat ca Președinte interimar al Directoratului pe Daniel Burlan.

 
 

Comentarii

loading...