Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fostul șef de la Transelectrica se alege cu dosar penal

Fostul șef de la Transelectrica se alege cu dosar penal

Marius Carasol, cel care și-a falsificat diplomele de studii, se alege cu plângere penală din partea Transelectrica, care se va constitui parte civilă în ancheta Parchetului General.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2019 - 09:39

Fostul președinte al Transelectrica, Marius Carasol, cel care și-a falsificat diplomele de studii se alege cu plângere penală din partea Transelectrica, care se va constitui parte civilă în ancheta Parchetului General.

”Consiliul de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a solicitat, în ședința de astăzi, 24 septembrie 2019, conducerii executive a Companiei să prezinte stadiul acțiunilor inițiate ca urmare a revocării domnului Marius-Dănuț CARAȘOL din funcția de Președinte și membru al Directoratului.

Membrii Consiliului de Supraveghere și-au exprimat în mod hotărât intenția de a continua cu responsabilitate toate demersurile corecte din punct de vedere juridic, pentru protejarea intereselor Companiei și recuperarea prejudiciilor constatate.

Consiliul de Supraveghere a analizat situația unor posibile dificultăți în derularea activității Companiei, ca urmare a revocării domnului Marius-Dănuț CARAȘOL. În acest context, este de precizat că sistemul conducerii colective a Companiei a asigurat, prin noua componență a Directoratului, continuitatea și stabilitatea funcționării Companiei, astfel încât deciziile au fost luate rapid și în condiții de eficiență.

Până la această dată, au fost declanșate procedurile legale pentru încetarea contractului individual de muncă al domnului CARAȘOL în cadrul Sucursalei de Transport București. În același timp, a fost asigurată stabilitatea decizională a Sucursalei de Transport București, prin numirea interimară a unui director.

Conducerea Transelectrica SA a hotărât să urmeze parcursul civil și penal în relația cu domnul Marius-Dănuț CARAȘOL, astfel încât sunt inițiate demersurile privind constituirea Companiei ca parte civilă în ancheta Parchetului General. De asemenea, conducerea Companiei a decis formularea unei plângeri penale împotriva domnului CARAȘOL, precum și depunerea tuturor diligențelor în sensul instituirii măsurilor asiguratorii în procesul penal.

De asemenea, în cadrul ședinței Consiliului de Supraveghere s-a analizat și situația litigiilor pe care Compania le are cu foștii administratori privind acordarea OAVT-urilor”, arată un comunicat al Transelectrica

Comentarii

loading...