11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăVIDEO Diaconescu a venit cu SACII CU BANI la Ministerul Economiei. Nu...

VIDEO Diaconescu a venit cu SACII CU BANI la Ministerul Economiei. Nu este lăsat să intre în parcare

Dan Diaconescu a venit la Ministerul Economiei cu o maşină cu banii pentru salariile angajaţilor Oltchim, dar nu este lăsat să intre în parcarea instituţiei, potrivit Mediafax.

Diaconescu se află într-o maşină a unei firme de transport valori, care este oprită în mijlocul Bulevardului Victoriei, întrucât jandarmii care asigură paza Ministerului Economiei nu îi permit accesul în parcare.

El a venit cu banii de la o agenţie bancară.

Diaconescu a fost întâmpinat de un cetăţean care i-a spus: “Circarule, nu te-ai săturat să faci circ? Vrei sa fii preşedinte, circarule?”.

În spatele maşinii în care se află Diaconescu s-a format un ambuteiaj, iar un poliţist încearcă să deblocheze circulaţia.

Dan Diaconescu a ieşit din maşina de transport valori şi spune că speră să se găsească o soluţie astfel încât banii pe care i-a adus să fie transferaţi în conturile Oltchim pentru plata salariilor angajaţilor. Diaconescu se află acum în sediul Ministerului Economiei.

Banii au rămas în maşina de transport de valori, care a fost mutată pe trotuar pentru a nu mai îngreuna circulaţia rutieră.

Citeşte şi:

TELENOVELA PRIVATIZĂRII OLTCHIM CONTINUĂ: Dan Diaconescu ANUNŢĂ că stă cu BANII la uşa MINISTERULUI ECONOMIEI


<!–
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/7a7fff454589617dc6be85736bacdbc8/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// –>
&amp;amp;lt;a href=”http://www.contentchannel.ro” mce_href=”http://www.contentchannel.ro” target=”_blank”&amp;amp;gt; &amp;amp;lt;img border=”0″ alt=”content channel” title=”content channel” src=”http://worker.contentchannel.ro/img/logo-mic.png” mce_src=”http://worker.contentchannel.ro/img/logo-mic.png” /&amp;amp;gt; &amp;amp;lt;/a&amp;amp;gt;

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă