31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVama Veche: 12 persoane au fost prinse cu droguri de mare risc...

Vama Veche: 12 persoane au fost prinse cu droguri de mare risc asupra lor

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa – Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT – Constanţa au desfăşurat, în nopţile de 20/21 şi 27/28 iunie, o acţiune pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri sau substanţe psihoactive în staţiunea Vama Veche.

În urma acestor activităţi, au fost prinse în flagrant delict 12 persoane, fiind constatate 12 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc (art. 4 alin. 1 şi 2 din Legea 143 / 2000), precizează un comunicat de presă publicat duminică, 28 iunie.

Poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, diverse cantităţi de canabis, cocaină, MDMA cristale şi pastile ecstasy.

În urma acestor acțiuni au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă