31.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăSoțul artistei Maria Macsim Nicoară a fost trimis în judecată pentru moartea...

Soțul artistei Maria Macsim Nicoară a fost trimis în judecată pentru moartea acesteia

Soțul artistei Maria Macsim Nicoară, Codrin Constantin Nicoară, a fost trimis în judecată, fiind suspect în dosarul legat de moartea acesteia, anunță presa din Iași.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit acum un an, după ce a căzut pe scări. Acum, procurorii îl acuză pe soțul ei, pianistul Codrin Constantin Nicoară, de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Inițial, dosarul a fost cercetat in rem – adică fără a fi acuzată o persoană anume.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă