12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăMallorca - distracţie în familie

Mallorca – distracţie în familie

Mallorca este o destinaţie potrivită pentru o vacanţă în familie, plajele uimitoare cu nisip fin, parcurile de distracţie, plimbările cu bărcuţele şi delicatesele culinare medieraneene vor fi pe placul celor mici! De asemenea, are numeroase waterpark-uri grozave şi restaurante captivante.

Cele mai potrivite staţiuni pentru copii în Mallorca

Alcudia este preferata familiilor care au prichindei, datorită plajelor sale lungi şi a gamei variate de sporturi de apă. Găsiţi aici hoteluri cu piscine care au secţiuni pentru copii, saloane de îngheţată şi mini-cluburi cu programe de divertisment.

Puerto Pollensa, aproape de Alcudia, cu plajele scăldate de apele calme şi mărginite de pini care vă oferă răcoare în zilele toride, este o altă destinaţie îndrăgită. Aici puteţi face şi plimbări pe bicicletă pe trasee încântătoare de munte. Piaţa săptămânală din oraşul vechi vă oferă fructe şi legume proaspete, precum şi unele suveniruri distractive.

Palma Nova, aproape de capitală, vă îmbie la un tur cu barca cu o carenă de sticlă, ideală pentru a admira viaţa submarină.

Vizitaţi Santa Ponsa, un oraş plin de viaţă de pe coasta de sud-vest a Mallorcăi, cu o mulţime de pub-uri şi baruri administrate de familii, unde veţi găsi facilităţi speciale pentru copii, cum ar fi meniuri şi zone de joacă.

Cala D’Or este o staţiune balneară foarte liniştită noaptea, însă cu mult divertisment pentru cei mici în timpul zilei. Copiii vor îndrăgi mini-discoteca şi Adventure Park de la Club Martha care are şi piscină pentru ei.

Atracţii pentru copii în Mallorca

Tobogane buclucaşe, râuri nebune sau leneşe, decoruri desprinse din poveşti, pe toate le găsiţi la aqua-parq-urile de pe insulă: Aqualand în Binissalem, Hidropark în Alcudia şi Aquapark and Western Water Park în Magaluf. Palma Aquarium îi distrează pe copii cu o mulţime de peşti viu coloraţi şi rechini, iar în oraşul Portals Nous vă aşteaptă Marineland, cu delfini, pinguini şi o corabie de piraţi.

Katmandu Park din Magaluf este o experienţă interactivă şi distractivă pentru copii. Vizitaţi Cinema 4D cu scaune special concepute pentru o călătorie în timp şi spaţiu, participaţi la experimentele ştiinţifice şi apoi la aventura din Vestul Sălbatic.

Ofertă pentru un sejur în Mallorca

Hotel BQ Apolo 4* – de la 495 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu demipensiune, asistenţă turistică.

Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021 211 11 39.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă