20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăLa sfârşit de tIMOn, cadourile au rămas la dezvoltatori

La sfârşit de tIMOn, cadourile au rămas la dezvoltatori

Renault-ul Symbol roşu oferit de Cosmopolis la achiziţia unor apartamente în clădirea K2 nu şi-a găsit încă un proprietar până în ultima zi a târgului imobiliar.

Nu am reuşit încă să oferim niciun Renault Symbol în cadrul târgului. Cu toate acestea, intenţia noastră nu a fost aceea de a organiza o tombolă sau o loterie, ci pur şi simplu să venim în întâmpinarea clienţilor care, odată cu achiziţia apartamentului în ansamblul nostru, nu mai dispun şi de un alt venit pentru cumpărarea unei maşini. Sperăm să le putem oferi cât de curând, însă, totul depinde de puterea de cumpărare a clientului şi de eligibilitatea în faţa băncii“, a precizat Claudia Nedelcu, marketing manager Cosmopolis.

Nici Peugeot-ul unicat alb amplasat chiar în interiorul expoziţiei, la standul City Dreams reuşit să atragă prea mulţi clienţi ca urmare a unui preţ destul de extravagant al locuinţei, de 372.000E.

Deşi speram, încă nu am găsit un cumpărător al triplex-ului şi în acest fel nici Peugeot-ul nu a putut fi oferit. Însă, în prezent, ne aflăm la stadiul de negociere cu doi potenţiali cumpărători ai imobilului, unul dintre ei dorind să ofere această locaţie, împreună cu maşina, partenerei sale“, a declarat Daniel Dobre, City Dreams.

Oferte mai dulci…

Îndulciţi de aproximativ 2.000 de cozonăcei, vizitatorii standului Be Igloo s-au arătat mai interesaţi de oferte.

tIMOn ni s-a părut o oportunitate de a intra în contact cu clienţii şi de a le înţelege nevoile şi aşteptările. Am încheiat deja câteva contracte şi avem clienţi cu care urmează să semnăm“, a conchis Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo.

Cele mai citite

Declin demografic în România. Numărul de nașteri scade

Declinul demografic în România devine tot mai evident, cu un număr tot mai mic de nașteri înregistrat în primele trei luni ale acestui an,...

Irina Begu, norocoasa de serviciu. Rybakina s-a retras, iar Dodin a declarat forfait

Irina Begu a obținut o calificare fără probleme în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Roma, în urma abandonului franțuzoaicei Oceane...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă