20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăÎn Sunny Beach, un apartament nou este de trei ori mai ieftin...

În Sunny Beach, un apartament nou este de trei ori mai ieftin decât unul din Mamaia

Chiar dacă preţurile caselor din România se află pe un trend descendent, încă nu au reuşit să atingă ofertele pieţei bulgăreşti.

 “La târgurile imobiliare s-a putut observa o creştere a numărului cererilor venite din partea românilor, interesaţi de preţurile mici şi de confortul oferit de apartamentele noi ale dezvoltatorilor“, a declarat Polina Stoykova, Bulgarian Properties.

În timp ce în Mamaia, preţul unui apartament pleacă de la 60.000 euro, în Sunny Beach îl poţi cumpăra  cu numai 22.811 euro.

Preţul apartamentelor cu două camere în ansamblurile noi, unele cu vedere la mare, pornesc de la 22.000 euro. În Sofia, pentru o suprafaţă de 62 mp se poate plăti doar 45.000 euro. Nici preţul apartamentelor cu trei camere nu este unul foarte ridicat – în Bansko, o suprafaţă de 100 mp poate fi cumpărată cu 64.000 euro“.

Nici ofertele construcţiilor la curte nu sunt foarte mari. O casă în localitatea Stara Zagora poate fi cumpărată cu 17.500 euro sau cu 20.000 euro în Veliko Tarnova. O vilă de 190 mp în Varna poate fi achiziţionată cu 90.000 euro. Şi în apropierea capitalei bulgăresti, Sofia, preţurile  sunt scăzute, 160 mp de construcţie la curte putând fi cumpăraţi cu 32.000 euro.

Cele mai citite

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...

Medvedev vorbește despre scopul exerciţiilor nucleare efectuate de Rusia

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a făcut declarații vineri referitoare la exercițiile nucleare planificate de Rusia, subliniind că scopul acestora este...
Ultima oră
Pe aceeași temă