13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăIalomiţianu: Listele cu stimulente vor fi reanalizate, dacă sunt nemulţumiri

Ialomiţianu: Listele cu stimulente vor fi reanalizate, dacă sunt nemulţumiri

Listele cu stimulente pentru angajaţii din Ministerul Finanţelor Publice vor fi reanalizate, dacă sunt nemulţumiri, a declarat, marţi, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, referitor la reluarea protestelor în instituţia pe care o coordonează. “Cred că sunt unii colegi nemulţumiţi pentru ca repartizarea nu se poate face uniform pentru toţi. Mă duc să discut, să vedem care este problema”, a spus oficialul MFP, aflat la Palatul Parlamentului.

Potrivit Agerpres, el a precizat că MFP îşi menţine poziţia de a acorda stimulentele pe baza criteriilor de performanţă şi că nu pot să nu respecte acest lucru, care a fost convenit cu sindicatele, inclusiv cu “celălalt lider de sindicat”. Ialomiţianu a mai spus că, dacă repartizarea stimulentelor pe listele trimise din teritoriu nu a fost conform criteriilor de perfomanţă, iar cei care au făcut propunerilor au greşit, atunci aceştia vor plăti.

Oficialul MFP a afirmat, totodată, că sunt unele structuri din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cum ar fi Vama, care nu au realizat fondul de stimulente şi nu pot primi, în consecinţă, stimulente. “Înseamnă că nu au avut rezultate”, a mai afirmat ministrul Finanţelor. Circa 200 de salariaţi ai Ministerului de Finanţe au ieşit din nou pe holurile ministerului în condiţiile în care protocolul semnat cu reprezentanţii Ministerului nu a fost respectat, a declarat, marţi Vasile Marica, preşedinte al Alianţei Naţionale a Funcţionarilor Publici Sed Lex.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă