21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDouă noi malluri au obţinut avize de la Primăria Capitalei

Două noi malluri au obţinut avize de la Primăria Capitalei

Anul 2011 va completa harta mall-urilor din Capitală cu încă două investiţii de proporţii, un proiect în zona Colentina şi altul în Pantelimon.

Terenul fostei fabrici Electroaparataj din cartierul Pantelimon va găzdui construcţia unui important mall în Bucureşti.

Proiectul din Pantelimon presupune 70.000 de metri pătraţi de construcţie, investiţia finală depăşind circa 400 milioane de Euro. Potrivit estimărilor, din aceasta nouă locaţie vor putea să îşi facă cumpărăturile un număr de 1,2 milioane de bucureşteni.

Începând cu acest an se vor demara lucrările MegaMall-ului din zona Electroaparataj – o investiţie de proporţii pentru Capitală. Ridicarea construcţiei va avea loc pe terenul fostei fabrici Electroaparataj, la intersecţia străzilor Iancului şi Pantelimon“, a menţionat Sorin Gabrea, preşedintele Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului Bucureşti.

Mall în Colentina

Proiectul Mall-ului din Colentina a obţinut deja avizul Comisiei Tehnice de Urbanism. Demararea lucrărilor va avea loc în cursul acestui an, pe un teren de 55.000 mp, pe platformele Helitube din Colentina.

Acelaşi lucru îl pot spune şi despre proiectul Mall-ului din Colentina, o construcţie de aproximativ 55.000 de metri pătraţi, situată pe platforma Helitube, investiţie ce se va ridica la 100 milioane de Euro“, a mai completat Sorin Gabrea.

Cele mai citite

Halla Tómasdóttir, noul președinte al Islandei

Femeia de afaceri și investitoarea în vârstă de 55 de ani, Halla Tómasdóttir, este noul președinte al Islandei. Tómasdóttir a învins-o pe, Katrin Jakobsdottir, un...

Meniul la prânzul din familia Ceaușescu

Despre meniul familiei Ceaușescu s-au spus multe. Ba că era unul elitist, alcătuit din delicatese, ba dimpotrivă, că era unul simplu. În continuare...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 2 iunie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 2 iunie 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 2 iunie...
Ultima oră
Pe aceeași temă