23.1 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăAisiel Imobiliare reprezintă Melita Residence la Project Expo

Aisiel Imobiliare reprezintă Melita Residence la Project Expo

Cauţi o locuinţă de calitate la un preţ avantajos? Atunci, trebuie să ajungi în perioada 15-17 noiembrie 2013, la Târgul Imobiliar Project Expo organizat la Sala Palatului din Bucureşti. Opreşte-te la standul portalului imobiliar IMOPEDIA unde Aisiel Imobiliare va reprezenta complexul rezidenṭial premium – Melita Residence.

Oferta  Aisiel imobiliare va cuprinde cele 39 de unităṭi locative ale Complexului Melita Residence. Imobilul are structura S+P+3E+4 retras şi este format din garsoniere, apartamente cu două camere şi duplexuri cu două şi trei camere. Suprafeṭele construite variază între 39,89 mp şi 225,77 mp, iar preṭul porneşte de la 42.400 euro pentru garsoniere şi de la 80.400 euro pentru apartamentele cu două camere. La aceste valori se adaugă TVA în valoare de 5%.

Arhitectura modernă a Complexului Rezidenṭial Melita, cu accente mediteraneene, se integrează cu eleganṭă şi stil în peisajul zonei rezidenṭiale în care este amplasat. Apartamentele au fost proiectate să beneficieze de lumină naturală în cea mai mare parte a zilei, dezvoltatorul optând pentru ferestre largi şi balcoane generoase care permit, totodată, locatarilor să se bucure de priveliştile încântătoare ale zonei.     

Melita Residence – Dintr-un foc, patru mari avantaje pentru viitorii proprietari:

–          Oferte speciale de preṭ în perioada târgului;

–          Comision 0 la cumpărare;

–          Cadou – Sejururi de 5 stele în Malta de Revelion;

–          Cadou – Soluṭii de amenajare şi design interior personalizate.

Pentru a completa oferta de preṭ deosebit de atractivă a dezvoltatorului, în perioada târgului şi în săptămâna care urmează acestui eveniment, Aisiel Imobiliare oferă comision 0 la cumpărare pentru toṭi clienṭii.

Fiecare apartament contractat în Complexul Rezidenṭial Melita, în perioada 15–24 noiembrie 2013 va fi însoṭit de un cadou inedit, în valoare de aproximativ 1.400 Euro. Premiul, un Revelion de Lux în Malta, reprezintă un sejur de cinci nopṭi, pentru două persoane, în intervalul 27 decembrie 2013 – 1 ianuarie 2014. Cazarea se va face în cadrul Hotelului Excelsior 5* din capitala malteză, în camere standard cu vedere parṭial la mare, iar micul dejun este inclus în preţ. Biletul acoperă şi transportul dus-întors cu avionul, taxele de aeroport, asistenṭă turistică, transferul de la aeroport la hotel şi retur.

Mai mult, Aisiel Imobiliare, în parteneriat cu firma Kreate de arhitectura şi design, oferă cadou, pentru fiecare garsonieră sau apartament contractat, soluṭii de amenjare şi design interior personalizate, în funcṭie de nevoile şi preferinṭele noului proprietar.

Complexul Rezidenṭial Melita Residence – Garsoniere şi apartamente premium în nordul Bucureştiului

Melita Residence este alegerea perfectă pentru cei care doresc să locuiască în nordul Capitalei, aproape de natură, departe de zgomotul şi agitaṭia oraşului. Complexul rezidenṭial a fost construit şi dotat la cele mai înalte standarde de calitate, cu sisteme de încălzire moderne, având certificat energetic de clasă A şi facilităṭi importante, precum parcare exterioară şi la subsol şi celulă Post Trafo proprie.

Accesul în cadrul complexului rezidenṭial Melita este lejer, adresa fiind strada Drumul Potcoavei 102A, cu intrare din strada Erou Iancu Nicolae. Ansamblul este înconjurat de vile şi case cu etaj, iar locatarii se bucură de multă verdeaṭă şi linişte. Totodată, proprietarii beneficiază de importante centre comerciale,  precum sunt Jollie Ville şi Băneasa Shopping City, şcoli şi grădiniṭe particulare cu renume internaṭional, printre care British School of Bucharest, Aeroportul Internaṭional Henry Coandă, restaurante, saloane de înfrumuseṭare şi întreṭinere corporală şi zone verzi, de agrement şi activităṭi în aer liber.

Aisiel Imobiliare – O noua abordare în imobiliare, mai multe avantaje pentru clienṭi

 “Din 2007, simplificăm imobiliarele pentru tine!”

Agenṭia Aisiel Imobiliare a fost înfiinţată în anul 2007 de un grup de patru tineri antreprenori, cu experienṭă de peste 15 ani pe piaṭa bucureşteană a tranzacṭiilor cu locuinṭe, spaṭii comerciale şi de birouri. Aisiel Imobiliare este o companie românească cu capital privat, care aplică cu succes principiile inovatoare ale noului trend antreprenorial de profil şi acṭionează pe piaṭa bucureşteană cu o echipă de peste 30 de agenṭi profesionişti şi entuziaşti. Aisiel Imobiliare susṭine şi promovează principii moderne de business cum sunt reprezentarea exclusivă în cazul vânzărilor de proprietăṭi şi astfel, eliminarea comisionului dublu. Aisiel Imobiliare s-a dezvoltat în mediul online, cu o creştere susṭinută în ultimul an şi jumătate, şi se află în top zece agenṭii imobiliare din Bucuresti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă