19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn șef de stat vaccinat a fost descoperit că are Covid-19. Ce...

Un șef de stat vaccinat a fost descoperit că are Covid-19. Ce vaccin a fost ineficient

 El și-a făcut un test rapid după ce, la finalul zilei, a avut febră și o ușoară durere de cap. Fernandez s-a izolat și așteaptă rezultatul testului PCR, starea sa fiind bună.

Președintele Argentinei, Alberto Fernandez, a anunțat, pe Facebook, că a făcut febră 37,3 și a avut o durere de cap ușoară, astfel că a decis să facă un test rapid, iar acesta a fost pozitiv.

Fernandez a așteaptă acum rezultatului testului PCR, fiind în izolare și respectând protocolul și instrucțiunile medicului personal.

„Am contactat persoanele cu care m-am întâlnit în ultimele 48 de ore”, spune președintele.

El a precizat că se simte bine și a făcut un apel către populație să fie foarte atentă.

„Vă rog pe toți să fiți atenți, să respectați recomandările. E evident că pandemia nu a trecut și trebuie să avem în continuare grijă de noi”, a spus Alberto Fernandez.

Președintele argentinian primise a doua doză din vaccinul rusesc Sputnik V pe 11 februarie 2021.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...
Ultima oră
Pe aceeași temă