Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcia: Import de arme în valoare de 184 milioane de euro din Germania

Turcia a cumpărat arme din în valoare de 184,1 milioane de euro Germania în prima treime a acestui an, ne spune DPA.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2019 - 17:33

Aceasta face din nou Ankara de departe cel mai mare importator de arme din Germania, a declarat Ministerul federal al Economiei, ca răspuns la o întrebare pusă de Sevim Dagdelen, parlamentar federal de la partidul Stânga.

Potrivit acestor informaţii, consultate de DPA, exporturile au fost limitate la 'mărfuri pentru sectorul maritim'. Probabil că aceasta înseamnă material pentru şase submarine clasa-214, care sunt construite în Turcia cu participarea semnificativă a concernului german ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS). Dagdelen a calificat livrările continue de arme către Turcia ca 'iresponsabile'.

'Exporturile de arme către regimul autoritar al Turciei trebuie oprite, atât permisele, cât şi exporturile reale', a declarat Dagdelen. 

Comentarii

loading...