Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sondaj. Nemții consideră că Donald Trump e mai periculos decât Vladimir Putin

Potrivit unui sondaj publicat, miercuri, de presa din Germania, nemții consideră că Donald Trump e mai periculos decât Vladimir Putin.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.12.2019 - 19:06

Conform unui un sondaj de opinie realizat de Institutul YouGov şi publicat, miercuri, de presa internațională, cetățenii Germaniei sunt de părere că președintele SUA, Donald Trump, e mai periculos decât liderul Rusiei, Vladimir Putin.

Conform aceluiași sondaj, Trump e mai periculos și decât liderul Chinei, Xi Jinping, al Coreii de Nord, Kim Jong Un, sau al Iranului, Ali Khamenei.

În opinia a 41 la sută dintre cetățenii Germaniei, Trump reprezintă cea mai mare ameninţare dintre cei cinci lideri străini menţionaţi. Următorul în această ierarhie ar fi liderul de la Phenian, Kim Jong Un, pe care 17 la sută dintre nemți l-au indicat drept cel mai periculos lider politic din lume.

Sondajul din anul 2019 a fost realizat pe un eşantion format din 2.024 de cetățeni ai Germaniei, în perioada 16 - 18 decembrie.

Ce-i drept, față de acum un an, imaginea lui Donald Trump în ochii nemților pare a se fi îmbunătățit. În urmă cu un an, un sondaj similar, realizat tot de YouGov, susținea că 48 la sută (aproape jumătate) dintre cetățenii Germaniei considerau că Donald Trump e mai periculos decât Vladimir Putin.

Comentarii