17.6 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăInternaționalTribut John Lennon, la 30 de ani de la moartea lui

Tribut John Lennon, la 30 de ani de la moartea lui

Fanii lui John Lennon se întâlnesc astăzi în Central Park, din New York, pentru a-i aduce acestuia un omagiu, comemorând astfel 30 de ani de la asasinarea sa.

Cei care l-au admirat pe fostul membru al trupei Beatles vor aprinde lumânari şi vor cânta la unison melodiile sale în Liverpool la un monument dedicat lui.

Văduva lui Lennon, Yoko Ono, roagă fanii din toată lumea să-şi amintească de cântăreţ cu “profundă iubire şi respect”. Ea a mai declarat că în scurta sa viaţă a oferit lumii atât de multe şi că lumea este norocoasă că l-a cunoscut.

Ono va organiza, de asemenea, un concert caritabil în Japonia în memoria artistului. Concertul, numit Dream Power John Lennon Super Live, este destinat strângerii de fonduri pentru şcolile pentru copii defavorizaţi din toată lumea.

De asemenea, în amintirea cântăreţului, sute de cântăreţi s-au strâns astăzi, în piaţa St. George’s Hall, pentru a recrea o celebră fotografie a grupului Beatles ce data din 1964.

În urmă cu exact 30 de ani, John Lennon, a murit absurd, împuşcat de Mark David Chapman, un fanatic, în faţa apartamentului său din New York.

Cele mai citite

Permise de conducere „originale”, vândute pe rețelele de socializare. Trei indivizi au fost reținuți

Trei bărbaţi care promiteau doritorilor de pe reţelele de socializare permise de conducere „originale”, contra unor sume de bani cuprinse între 600 şi 1.200...

Cu cât va crește salariul minim

Salariul minim brut va crește la 3700 de lei, anunță un articol publicat pe site-ul Termene.ro. Decizia privind creșterea salariului minim în România este reglementată...

Informații utile despre pardoseli epoxidice: aplicabilitate, avantaje, montaj

Cauți o podea rezistentă, aspectuoasă și versatilă, pe care să o folosești cu succes pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă