13.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăInternaționalTop filme în box office-ul american, în acest weekend

Top filme în box office-ul american, în acest weekend

Filmul SF "Gardienii galaxiei" a obţinut încasări de 10,16 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele din Statele Unite şi Canada, menţinându-şi poziţia de lider al box office-ului, informează Mediafax.

Pe locul al doilea în box office rămâne pelicula "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", cu încasări de 6,5 milioane de dolari în weekend. Filmul regizat de Jonathan Liebesman are încasări totale de de 174,64 milioane de dolari, în cele cinci săptămâni de la premieră.
Locul al treilea în clasament este ocupat, ca şi săptămâna trecută, de filmul "If I Stay", cu încasări, în al treilea weekend de proiecţii, de 5,75 milioane de dolari. 

Pe locul al patrulea a urcat, o poziţie faţă de săptămâna trecută, pelicula "Hai să fim poliţişti!/ Let's be cops", de Luke Greenfield. 
Locul al cincilea a revenit filmului "The November Man", cu 4,2 milioane de dolari încasări de vineri până duminică. 
Pe locul al şaselea a coborât, două poziţii, producţia "Precum în iad, aşa şi pe pământ/ As Above, So Below", cu încasări în weekend de 3,72 milioane de dolari.
Pe locul al şaptelea se menţine filmul "When the Game Stands Tall", în regia lui Thomas Carter, cu Jim Caviezel, Alexander Ludwig şi Laura Dern. 

Filmul "Darul lui Jonas/ The Giver" ocupă poziţia a opta, cu încasări de 3,59 milioane de dolari. Regizat de Philip Noyce, cu Meryl Streep şi Jeff Bridges în distribuţie, filmul prezintă o societate distopică, în care oamenii trăiesc ca nişte roboţi pentru că nu mai au nici amintiri, nici emoţii, cu excepţia unui tânăr, care ar putea să schimbe totul în viaţa lor.

"Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey", de Lasse Hallström, s-a clasat pe poziţia a noua, ca şi săptămâna trecută, cu încasări în weekend de 3,2 milioane de dolari. Pelicula spune povestea întâlnirii într-un sat din sudul Franţei între proprietara unui restaurant celebru, interpretată de Helen Mirren, şi o familie indiană, care deschide un stabiliment concurent.

Poziţia a zecea este ocupată de thrillerul SF "Lucy", regizat de Luc Besson, cu încasări de 1,95 milioane de dolari de vineri până duminică. Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar, în loc să moară din cauza supradozei, tânăra capătă puteri colosale, fiind în stare să absoarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri cu forţa minţii. Odată cu dobândirea noilor superputeri, Lucy pune la cale răzbunarea. Filmul a obţinut încasări totale în cinematografele nord-americane de 121,2 milioane de dolari, în cele şapte săptămâni de la premieră.

Cele mai citite

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski (Polonia), se întâlnește cu fermieri români. Polonezii și românii au protestat contra cerealelor din Ucraina

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, se află în România și urmează a se întâlni cu oficiali și cu fermieri români. Janusz Wojciechowski este originar...

Asociaţia Energia Inteligentă: Furtuna geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice

O furtună geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice sau chiar pentru comunităţile care s-ar baza exclusiv pe energie electrică, arată...

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...
Ultima oră
Pe aceeași temă