20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalTeatrul Masca începe stagiunea cu un cabaret incendiar!

Teatrul Masca începe stagiunea cu un cabaret incendiar!

Teatrul Masca invită spectatorii sâmbătă, 11 septembrie, începând cu oră 19.00, la premieră spectacolului Gigi Amoroso, un cabaret tragi-comic pus în scenă în regia şi scenariul lui Mihai Malaimare.

Inspirată de melodia celebrei dive Dalida, povestea vieţii napoletanului Gigi Amoroso şi a prietenilor săi va prinde viaţă pe scena transformată într-un cabaret.

”Am pregătit pentru acest debut de stagiune o melodramă italiană despre viaţă lui Gigi Amoroso – un personaj care întruchipează tipologia eternului amorez adorat de toate femeile. Vă aşteptăm la un spectacol… altfel, vă invităm să vizionaţi o poveste care nu se spune, dar care se simte în fiecare por, în fiecare gest, în fiecare privire, în fiecare sunet!”, declară Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

Trupa Teatrului Masca se întrece pe sine în acest spectacol; performanţa actorilor, deveniţi în acest spectacol adevăraţi artişti de cabaret care dansează şi cântă live pe muzica excepţională compusă de Răzvan Diaconu, impresionează prin precizie, prin strălucire şi printr-o varietate de mijloace de o expresivitate rar întâlnite în peisajul teatral românesc.

Înainte de premieră, în cadrul expoziţiei Fără mască, realizate de Alexandra Pasca, spectatorii vor avea ocazia unei întâlniri inedite cu fotografii ale actorilor din timpul repetiţiilor.

Teatrul Masca anunţa o reducere a preţului biletelor cu 25% pentru această stagiune.

Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă