5.6 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăInternaționalSute de oameni s-au adunat la râurile sfinte din India, în ciuda...

Sute de oameni s-au adunat la râurile sfinte din India, în ciuda pandemiei

Sute de oameni s-au scăldat luni în râurile sfinte din orașul Prayagraj, India. Aceștia au marcat începutul unui festival celebrat în luna hindusă Magh, în ciuda pandemiei de Covid-19.

În ciuda faptului că statul Uttar Pradesh a raportat 17.138 de cazuri în ultimele 24 de ore, devotații în număr mare s-au înghesuit în Sangam. Participanții au încălcat normele de mască și distanțare socială la festival, chiar dacă oficialii de poliție au luat măsurile necesare.

Oamenii s-au adunat la râurile sfinte din India marcând începutul „Magh Mela”

Un număr mare de adepți hinduși au declarat că nu sunt deloc speriați de riscul de infectare cu Covid-19. Unii dintre ei susțin că fie virusul nu există, fie râurile sfinte îi vor proteja.

„COVID-19 nu este eficient asupra noastră. Nu sunt deloc speriat”, a spus un participant, Binadeen Tripathi.

„Magh Mela” începe în fiecare an în ianuarie este considerat a fi un moment de bun augur când devotații din toată țara ajung la târg pentru a se scălda în râuri sfinte. Aceștia au a scopul de a-și spăla păcatele și a acorda mântuirea din ciclul vieții și al morții.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

CarVertical: Ce culori de mașini se vând cel mai bine, dar și cel mai greu

"Câte case, atâtea obiceiuri" este o expresie populară care punctează un lucru fundamental – oameni diferiți preferă lucrurile diferit. Lucru la fel de adevărat...
00:08:03

VIDEO: Retrospectiva războiului din Ucraina la final de an

La 24 februarie 2022, Vladimir Putin a ordonat ca zeci de mii de soldați ruși să intre în Ucraina în cadrul unei "operațiuni militare...

Iohannis susține că primirea României în Schengen încă se negociază. Austria continuă să se opună

Președintele Klaus Iohannis, prezent la reuniunea UE - Balcanii de Vest de la Tirana (Albania), a declarat că primirea României în Schengen "încă se...
Ultima oră
Pe aceeași temă