11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalSpectacol caritabil - Grupa Mică dăruiește zâmbete copiilor!

Spectacol caritabil – Grupa Mică dăruiește zâmbete copiilor!

Pentru ca fiecare copil are dreptul la fericire, trupa de improvizatie Grupa Mica alaturi de Ago Events si Zivac Ggroup au initiat spectacolul caritabil “DARUIESTE UN ZAMBET”.

Misiunea trupei este de a crea povesti care sa ii faca pe oameni sa rada si sa traiasca pentru cateva zeci de minute intr-o lume aproape perfecta, intr-un nou spectacol inedit care se va desfasura vineri, 5 decembrie, ora21:00, la Maraboo Beer House din Bucuresti.

Pretul biletelor la spectacol este de 25 RON, urmand ca 50% din vanzarea acestora sa fie directionate copiilor de la organizatia non-profit Mia's Children.

La baza acestei organizatiei Mia's Children sta un VIS, acela de a vedea tinerii si copiii din Bucuresti sau din zone limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijati, abandonati sau abuzati, crescand intr-un mediu iubitor si incurajator si devenind membrii fericiti si sanatosi ai societatii romanesti, din punct de vedere fizic, emotional si spiritual.

Cu mare bucurie s-a alaturat acestei initiative si Zivac Group – Centrul de Cercetare Comportamentala din Romania. "Sprijinim această initiativa minunata, prin care avem posibilitatea de a oferi cel putin un zambet acestor copii, pentru care ”Mia”s Children” este o sansa de a trai intr-un mediu sigur si iubitor. ZIVAC este un centru specializat in analiza si evaluare comportamentala, dezvoltare personala si psihoterapie si ne-am alăturat acestei campanii cu mare bucurie, având drept parteneri Grupa Mica, o trupa de teatru ce promovează creativitatea, spontaneitatea si expresivitatea. Improvizatia este o forma de dezvoltare personala, avand nenumarate beneficii pentru psihicul uman" a declarat Amira Rădulescu – CEO Zivac Group.

Cu aproape 100 de spectacole si mii de spectatori Grupa Mica este o trupa de teatru de improvizatie formata din actori, cantareti, IT-isti, intr-un cuvant "Improvizatori". GB, Martin, Alexandra, Alex Zob si Alex Sabau sunt cei ce se fac vinovati de povestile care au reusit de fiecare data sa ofere buna dispozitie tuturor celor care au pasit pragul salilor lor de spectacol.

Mai multe detalii despre spectacolul caritabil "DARUIESTE UN ZAMBET", pe https://www.facebook.com/GrupaMicaImpro. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0742 111 550.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă