13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalSosia lui Frank Sinatra va cânta la Jazz in the Park

Sosia lui Frank Sinatra va cânta la Jazz in the Park

Sosia celebrului cântăreţ Frank Sinatra, Phil Fryer, va concerta la Cluj. El are o asemănare fizică uluitoare şi o voce aproape identică cu cea a marelui muzician.

Phil Fryer va susţine la Cluj on concert tribut. Evenimentul va avea loc sub egida Jazz in the Park şi a proiectului Cluj Nevers Sleeps, care urmăreşte promovarea oraşului în calitate de Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Unde va avea loc concertul

Concertul va avea loc vineri, 21 iunie, de la ora 23.00, în incinta Hotelului Continental. Este vorba de un edificiu care a fost lăsat în paragină, dar care odinioară era unul dintre reperele culturale ale oraşului. Ca o curiozitate, în perioada interbelică, hotelul a purtat numele New York, în timp ce una dintre cele mai cunoscute piese cântate de Frank Sinatra este tocmai „New York, New York”. Biletele vor costa 15 lei, însă studenţii pot cumpăra bilete la preţ redus, de doar 10 lei. Festivalul Jazz in the Park va avea loc în intervalul 21 – 23 iunie, iar cele mai multe dintre evenimente sunt programate în Parcul Central.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă